06 / 05 / 2024

Kastamonu Havalimanı ziyaretç isayısı

Kastamonu Havalimanı ziyaretç isayısı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, geçen yıl temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı'nın, 2013 yılı içerisinde 35 bin 94 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi...

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayısını 56'ya yükselttik!

"Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü" dolayısıyla Hava Trafik Kontrol Merkezini, Yerli ve Milli ATC Eğitim Simülatörü ile Esenboğa Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiye’nin hava ulaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Ayder Yaylası'ndaki incelemelerden sonra kara yoluyla Rize-Artvin Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan İGA'ya ziyaret!

İBB Başkanı İmamoğlu, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu'yu ziyaret etti. İmamoğlu, havalimanıyla ilgili bilgiler aldı...

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, inşaatı süren yeni havalimanının inşaat alanını ziyaret etti. Proje Direktörü Erdoğan Karabacak, inşaatın yüzde 35'inin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin gücünün göstergesidir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki yeni havalimanına ilişkin, "Bu tarihi açılış, Türkiye'nin gücünün, kararlılığının, 95 yılda elde ettiği başarıların da bir sembolüdür." dedi...

Total Oil, İstanbul Yeni Havalimanı'nda istasyon açacak!

Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Total Oil Türkiye AŞ, İstanbul yeni havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek Total Havalimanı istasyonunu açacağını açıkladı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

THY'den 3. Havalimanı'na VİP ziyaret!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemeler yaptı.. Aycı, THY'nin yolcularını ağırlayacağı özel salonları hakkında bilgiler aldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na AB'den övgü!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaret eden Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc,"Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. Aynı zamanda bu büyük mühendislik çalışmaları konusunda da sizleri kutlamak isterim." dedi.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Kastamonu Havalimanı ziyaretç isayısı Haberi

Kastamonu Havalimanı ziyaretç isayısı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz 2013'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldığını anımsattı.


Kastamonu Havalimanı'na halkın gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Birdal, şöyle konuştu:


"Temmuz ayında 74 uçak hareketinin olduğu havaalanında, 2013 yılı Aralık ayı sonunda toplam 431 uçak trafiği gerçekleşti. Geçen yıl Temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı, 2013 yılı içerisinde toplam 35 bin 94 yolcuya hizmet verdi. Doğası ve yeşiliyle ülkemizdeki en güzel manzaralı havalimanı olma özelliğini taşıyan Kastamonu Havalimanı, modern bir havalimanında bulunması gereken her türlü imkan ve ileri teknolojiyle...