29 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan İGA'ya ziyaret!

Ekrem İmamoğlu'ndan İGA'ya ziyaret!

İBB Başkanı İmamoğlu, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu'yu ziyaret etti. İmamoğlu, havalimanıyla ilgili bilgiler aldı...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu'yu ziyaret etti.

İGa yöneticileri ile basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, havalimanıyla ilgili bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İmamoğlu, İstanbul Havalimanı'nın dünyada ve Türkiye'de en büyük olmaya doğru koştuğunu, büyükşehir belediyesi olarak sıkı koordinasyon ve iş birliği içinde olmaları gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu, İGA yönetimiyle yapılan toplantıda İstanbul'un önemli parçası İstanbul Havalimanı'nda işlerin kolaylaştırılması için yapılacakları konuştuklarını ifade etti. İmamoğlu, havalimanı çevresindeki kış hazırlıkları, yol güzergahındaki bazı beklentiler ve bazı döküm araçlarının azaltılması gibi önerileri değerlendireceklerini belirtti. 

Samsunlu ise İmamoğlu'na vizyon projesi havalimanının Türkiye'ye kısa, orta ve uzun vadede yapacağı katkıları aktardıklarını ifade etti.

İBB'nin en önemli paydaşlardan biri olduğunu, havalimanına toplu ulaşımın İETT ve HAVAİST otobüsleriyle sağlandığını ifade eden Samsunlu, "Bizim de Büyükşehir Belediyemize, buradaki operasyon ve faaliyetlerimizi daha iyi noktalara getirmek için bazı önerilerimiz var." diye konuştu.


Geri Dön