25 / 05 / 2024

Kastamonu Hilton Otelinin yeri belli oldu mu

Kastamonu Hilton Otelinin yeri belli oldu mu

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Garden Inn, Emirates Old Trafford’ta otel açtı!

Hilton’un (NYSE: HLT) orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Birleşik Krallık’taki yeni otelinin açıldığını duyurdu. 150 odalı Hilton Garden Inn Manchester Emirates Old Trafford, markanın Manchester şehrindeki ilk oteli olma özelliğini taşıyor.

Double Tree by Hilton Elazığ açıldı!

Double Tree by Hilton Elazığ’ın açıldı. Elazığ’daki otel, 11 Double Tree by Hilton otelinin arasında yerini aldı. Otel 110 odaya sahip.

Doğuş Grubu Atina'daki Hilton Oteli'nin sahibi oldu!

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

Kastamonu Hilton Oteli için Kuzeykent önerisi!

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

Kastamonu'ya 5 yıldızlı Hilton Oteli geliyor!

Hilton Otellerinin Türkiye temsilcisi aynı zamanda Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, gerekli arazinin bulunması durumunda Kastamonu’ya Hilton Otel’in yapılabileceğini söyledi.

Alaeddin Babaoğlu: Yatırımcıların çevre bilinci yüksek olmalı!

Haliç’te uluslararası çevre kriterlerine uygun yaptığı Hilton otelinin ardından aynı bölgede konut inşa edecek olan Amplio şirketinin kurucu ortağı Babaoğlu, mahallelilerin mağdur olmayacağını ve evine geri döneceğini söyledi...

Hilton Worldwide, Türkiye Portföyüne 50. oteli ekledi!

Hilton Worldwide, üst üste imzalanan yeni otel anlaşmalarının ardından, bugün Türkiye’deki 50. Hilton otelinin işletilmesi için anlaşmaya varıldığını açıkladı. Türkiye, yılda 30 milyondan fazla ziyaretçi çekiyor...

Bera Turizm Double Tree by Hilton Ankara'yı satın aldı!

Kombassan Grup Şirketlerinden Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret A.Ş. Yenipark Turizm Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Ankara'da Double Tree by Hilton otelinin tamamını satın aldı...

Hilton, Bomonti'de gelecek ay açılacak otelin işletmesini aldı!

ABD'nin ünlü otel zinciri Hilton, İstanbul'un en büyük otelinin işletmecisi oluyor. IC Holding'in Bomonti projesindeki, gelecek ay açılacak 837 odalı otel için anlaşan Hilton, İstanbul'a adım attıktan 57 yıl sonra 2 bin odayı geçmiş olacak

İstanbul Hilton'daki oda fiyatları Avrupayla aynı!

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn önceki gün resmi olarak açıldı. Otelin yatırımcısı olan Amplio CEOsu Alaeddin Babaoğlu, Adını Haliçten alan otelimizde 210 oda var. 75 kişi çalışacak dedi

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Haliç'te açıldı!

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan,Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcunun katılımı ile resmen açıldı

Kastamonu Hilton Otelinin yeri belli oldu mu Haberi

Kastamonu Hilton Otelinin yeri belli oldu mu

Döven’e eşlik eden Belediye Başkan Babaş, Kastamonu Hilton için en uygun alanın Kuzeykent olacağı önerisinde bulundu, konunun bu hafta Belediye Meclisi’nde görüşüleceğini söyledi.


Kastamonu için “Gerçekten muhteşem bir şehir” ifadesini kullanan Döven de, “Bu güzel şehre güzel yatırımlar yapmayı planladık. Projemize hızla başlayıp bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Hilton otellerinin Türkiye’deki yatırım ortağı Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün özel uçağıyla Kastamonu’ya geldi. Teknik ekibini de beraberinde getiren Döven, Kastamonu’da gerçekleştirmeyi planladığı Hilton projesiyle ilgili olarak Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile görüşmelerde bulundu.


Durmuş Döven’e ziyaretleri esnasında Reysaş GYO Portföy Yöneticisi Alper Alptekin, Özen ve Tulgan Mimarlık mimarları Emre Özer ve Koray Kıdış eşlik etti.


Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kurulması düşünülen Hilton Oteli için belirlenen yerleri Reysaş Holding Yönetim Kurulu...