18 / 07 / 2024

Kastamonu İcradan Un Fabrikası

Kastamonu İcradan Un Fabrikası

T.C. Kastamonu 2. İcra Müdürlüğü, Kastamonu merkez Yukarı Elyakut Köyü Kabaçamaltı Mevkii'ndeki un fabrikasını 898 bin 252,05 TL'den satışa çıkardı. Satış, 11 Eylül 2012 Salı günü 10:30-10:40 saatleri arasında yapılacak

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

İstanbul'un o ilçesinde ucuza daire fırsatı!

İcradan satışa sunulan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar ve araçlar değerinin çok altında bir fiyata satılması nedeniyle çoğu zaman yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İstanbul'un o ilçesinde satışa çıkarılan ev fiyatıyla ilgi odağı oldu...

İstanbul'un göbeğindeki o arsaya talep yağdı!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İstanbul'un göbeğinde satışa çıkarılan arsa da fiyatıyla yoğun ilgi gördü.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Kastamonu'ya engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 18 yaşındaki otizmli Alideniz Uğur'un resim sergisini izledi. Babaş, sergide Engelsiz Yaşam Merkezi'nin müjdesini verdi. Merkez için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Kastamonu Katlı Otopark projesi hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından trafikteki yoğunluğun azaltılması için başlatılan otopark projelerinin ilki olan 420 araçlık Katlı Otopark projesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerlerimizle Kastamonumuzu her alanda ileri taşımayı hedefliyoruz dedi.

TOKİ Kastamonu Merkez Konutları'na 1 haftada 2 bin 789 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunacağını açıkladığı konutların ön başvurusuna Kastamonu'daki emekliler yoğun ilgi gösterdi.

Kastamonu'da inşaat sektörü büyüyor!

Her geçen yıl nüfus olarak artış gösteren Kastamonu'da inşaat sektörünün gösterdiği büyüme oranları ise herkesi şaşırtıyor. Şimdilerde inşaatların en yoğun olduğu bölge ise Tosya Yolu civarı olarak görülüyor.

Kantar Towers Kastamonu'da yükseliyor!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Kantar Towers, Atılım inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 3 blokta 136 daireden meydana geliyor.

Kastamonu'daki Hafız Sadık Konağı müze mi olacak?

Yrd. Doç. Dr. Çelebi:"Mehmet Akif Ersoy'un Kastamonu'da kaldığı Hafız Sadık Konağı mutlaka müzeye dönüştürülmeli, özellikle kenti ziyaret eden yerli turistlerin bu konağı görmek istemeleri kayda değerdir"

Kastamonu'nun dönüşüm projesi: Kantar Towers!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu 'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi Kantar Towers ile şehirde gerçekleşiyor.

Kastamonu İcradan Un Fabrikası Haberi

Kastamonu İcradan Un Fabrikası

Verilen ilan şöyle;


T.C. KASTAMONU 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

Dosya No: 2012/3513

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Taşınmazın Tapu Kavdı, Hali Hazır Durumu. İmar Durumu :


Kastamonu merkez Yukarı Elyakut Köyü- Kabaçamaltı Mevkii 1352 parsel 5.041,47 m2 lik arazi ve üzerindeki betonarme un fabrikası ve müştemilatı olarak kayıtlı taşınmazdır. Kastamonu şehir merkezine 10 km mesafededir. Fabrika binası 5 katlı olup betonarme tarzdadır. Bina 20-25 seneliktir. Un fabrikası binanın tamamı 1.060,00 m2 dir Ayrıca müştemilat olarak idari bina. Bodrum+1. kattan oluşan binanın zemine oturum alanı 130.00 m2 dir.3 sınıf A grubu yapı sınıfındadır. Bina 10-15 senelik olup depo ve kuruluk vasfındaki bina üzeri aliminyum trapez ile kaplı sundurma şeklindedir. Depo olarak kullanılmaktadır. 1 sınıf A grubu yapı sınıfındadır. Bina 20-25 senelik olup toplam alanı 415 m2 dir. Taşınmaz Kastamonu Tosya Devlet Karayoluna cepheli...