09 / 05 / 2024

kastamonu inebolu bölünmüş yol

kastamonu inebolu bölünmüş yol

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan İnebolu yolunun, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı belirtildi. Müdür yardımcısı İbrahim Bozkurt, Ilgaz Tüneli'nin de yüzde 30 oranında tamamlandığını ifade etti...

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Bölünmüş tarım arazileri meclis gündemine taşındı!

Bölünmüş tarım arazilerinin toplulaştırılmasının hızlandırılması için ilave prim modeli geliştirilmesinin söz konusu olup olmadığı konusu TBMM'de konu oldu..

Bölünmüş yolda hedef 36 bin 500 kilometre!

2023 yılı sonuna kadar bütün otoyolların hizmete girmesiyle toplam bölünmüş yol ağının 36 bin 500 kilometreye ulaştırılması planlanıyor.

Bölünmüş yol yapılan iller TBMM gündeminde!

2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı iller TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Denizli Evora'da bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Denizli Evora projesinde 18 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alınmıştır. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı.

Bursa Yenişehir'e bölünmüş yol!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 5 köyü birbirine bağlamasının yanında İnegöl Sanayi Bölgesi’nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol tamamlanma aşamasına geldi.

Kars-Digor bölünmüş yol çalışması başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, 79,8 kilometre uzunluğundaki Kars-Digor, Kağızman-Tuzluca ayrımı bölünmüş yolunun yapımına başladığını açıkladı. Kars-Digor yolu 4 km daha kısaldı.

Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yol seneye tamamlancak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ak Parti Afyonkarahisar 5.olağan il kongresinde müjdelenen Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yolu ile alakalı çalışmalar tamamlandı.

Karadeniz'e 14 tünel ve 22 kilometre bölünmüş yol geliyor!

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

Veysel Eroğlu Afyon'da bölünmüş yol açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "80 yılda 5 bin kilometre yol yapılmışken şu anda Karayolları, 17 bin 600 kilometre bölünmüş yolla destan yazdı" dedi..

kastamonu inebolu bölünmüş yol Haberi

kastamonu inebolu bölünmüş yol


Kastamonu'da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan İnebolu yolunun, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı belirtildi.


İl Genel Meclisi salonunda yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında İnebolu yolu hakkında bilgiler veren Karayolları 15 Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt, Kastamonu-İnebolu güzergahındaki yolun ihalesinin bu sene sonuna kadar yapılacağını söyledi.


Kastamonu-İnebolu arasında yapımı planlanan bölünmüş yol projesinin Seydiler’e kadar ulaştığını ifade eden Bozkurt, “Yeni güzergahın uzunluğu önceki Kastamonu-İnebolu Yolu arasındaki güzergahın uzunluğundan yaklaşık 17 kilometre kısa bir mesafede olacak. Şimdiye kadar Seydiler’e kadar olan 30 kilometrelik yolun, 28 kilometresini tamamladık. Geride kalan 2 kilometrelik bölümü ise sezon başladığında kısa sürede tamamlayacağız. Ağlı yol ayrımından İnebolu’ya kadar olan 41.5 kilometrelik bölümün projesi ise büyük oranda tamamlandı. Şuan toplam uzunluğu 12.625 kilometre olan dört tünelin projelendirmeleri kaldı....