01 / 05 / 2024

kastamonu inebolu imar durumu

kastamonu inebolu imar durumu

Kastamonu İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesindeki İnebolu Liman alanı için, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

Dere yatağına imar izni verilmeli mi?

Son bir haftada özellikle Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerinin ardından yıkılan evler tartışma konusu oldu. Bölgede inceleme yapan uzmanlar bu alanlara imar izni verilmemesi gerektiğini söylüyor. 

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kastamonu Daday imar planı onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kastamonu İli, Daday İlçesi, Merkez Mahallesi (283 ada, 2 parsel) İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Tahsin Babaş Kuzeykent imar planlarını anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent imar planlarını anlattı.

Doğanyurt'ta yeni imar alanları oluşturulacak!

Kastamonu Doğanyurt'ta yeni imar alanları oluşturmak için başlatılan çalışmaların ilk etabı tamamlandı.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

Kastamonu'da revize imar planı toplantıları sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent'te yapılacak revize imar planı çalışmasıyla ilgili bölgede oturan vatandaşlarla toplantı yaptı. Revize imar planı toplantıları sürüyor..

kastamonu inebolu imar durumu Haberi

kastamonu inebolu imar durumu


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih         : 19/2/2015

Karar No  : 2015/06

Konu         : İmar Planı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 28/1/2015 tarih ve 537 sayılı yazısına istinaden;

1- Kurulumuzun 27.1.2014 tarih ve 2014/04 sayılı Kararının 1. Maddesinin; “Kastamonu İli, İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesinde bulunan mülkiyeti Maliye Hazinesine ait 29 ada, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 no’lu parseller, 30 ada, 2, 3, 4, 5, 6, 7 no’lu parseller, mülkiyeti Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü’ne ait 30 ada, 1 no’lu parsel ile devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alanı kapsayan ekli krokide sınırları belirtilen yaklaşık 666.410 m² yüzölçümlü İnebolu Limanı Alanının özelleştirme kapsam ve programına alınmasına” şeklinde revize...