13 / 05 / 2024

kastamonu İnebolu kentsel dönüşüm projesi

kastamonu İnebolu kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli inşaat mühendisi Muhammet Doğan, Mustafa Şerbetci İlkokulunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi..

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili İnebolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

5 ilde kamulaştırma ve kentsel dönüşüm başlıyor!

Kastamonu, Muğla, Aydın ve Denizli'de bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bazı alanlar ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak açıklandı.

TOKİ Kastamonu Örencik konut projesi başlıyor!

TOKİ, Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Örencik Mevkii’nde Kentsel Gelişme Alanı üzerine toplu konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapıyor..

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm projesi ile 384 konut geliyor!

Murat Gıda tarafından Kastamonu Merkez'de Atakent Kentsel Dönüşüm projesi inşa ediliyor. Proje 384 konut ve 27 dükkandan meydana gelecek..

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil olmalı!

Kentsel dönüşüm ve revize imar planına Toptancılar Sitesi’nin de dahil edilmesini talep eden Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, “Halimizin daha modern olması için bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi.

kastamonu İnebolu kentsel dönüşüm projesi Haberi

kastamonu İnebolu kentsel dönüşüm projesi

İnebolu ilçesinde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli inşaat mühendisi Muhammet Doğan, Mustafa Şerbetci İlkokulunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm hakkında bilgi vererek, "Kentsel dönüşüm projesiyle herhangi bir doğal afet neticesinde can ve mal kaybına sebebiyet verecek yapı ömrünü tamamlamış ayakta kalma bakımından zayıf olan yapıların bertaraf edilmesi amaçlanmaktadır" dedi.

Riskli binalar ve devlet yardımlarıyla ilgili konuların da anlatıldığı toplantı, soru cevap bölümüyle sona erdi. 

Toplantıya, mahalle ve köy muhtarları...