22 / 07 / 2024

Kastamonu İnşaat

Kastamonu İnşaat

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Karataş ve Yasemin Acar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kargılı İnşaat'tan Kastamonu'ya 308 konut!

Kargılı İnşaat, Kastamonu Merkez'de Candaroğulları Mahallesi'nde 308 konut ve 30 dükkandan meydana gelen proje inşa edecek..

Aras İnşaat, Kastamonu'da Sporcu Fabrikası inşa edecek!

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Karataş ve Yasemin Acar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Kastamonu'da katlı otoparkın yapımına başlanıyor!

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kastamonu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne öğretim üyesi alacak!

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Kastamonu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ne öğretim üyesi alacak...

Kastamonu İnşaat Haberi

Kastamonu İnşaat

Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Karataş ve Yasemin Acar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu. 


Kastamonu İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 ) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...