04 / 05 / 2024

Kastamonu İŞGEM binası nerede

Kastamonu İŞGEM binası nerede

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Kastamonu'da atıl hastanenin kamulaştırılması önerisi TBMM'de!

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Kastamonu Valiliği El Dokumaları binası için yıkım kararı!

Uzun yıllar boyunca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası olarak kullanıldıktan sonra KAVELDO olarak hizmet veren bina için yıkım kararı çıktı. Yıkılan binanın yerine yeni bir bina yapılması için görüşmelere başlandı.

KUZKA'nın Kastamonu'daki yeni binasının inşaatı başladı!

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla ihaleye çıktığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi satılıyor!

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor.

Kastamonu hükümet konağı restore ediliyor!

Kastamonu Valilik binasında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şehmus Günaydın, “Valilik binamızı tarihi özelliğine uygun olarak yapıyoruz. Çalışmalar başladı ve kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.

Kastamonu Seydiler'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Seydiler Merkez Mahallesi'nde kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işi ihalesi 20 Şubat'ta saat 14:00'da Belediye hizmet binasında gerçekleşecek. İşte Resmi Gazete'de yapılan duyuru...

Kastamonu İŞGEM binası nerede Haberi

Kastamonu İŞGEM binası nerede

Avrupa Birliği ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Rekabetçi Sektörleri Programı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM, hizmete girdi. Kuzeykent Mahallesinde 2012 yılında temeli atılan Kastamonu İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) tamamlandı. İŞGEM'in açılış töreninde konuşan Vali Mesut Yıldırım, uzun uğraşlar ve emekler neticesinde meyvesini topladıkları nadide bir hizmeti daha Kastamonu'ya kazandırmanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, "2008 yılında başlattıkları bir projenin 2012 yılında temeli atılıyor ve nihayetinde bugünde bu güzel hizmete kavuşuyoruz. Temelinde ekonomik kalkınmanın olmadığı topyekun bir kalkınmanın farkında olmayacağının farkında olan iktidarımız, kurmuş olduğu tüm hükümetlerde bu gerçekliği asla göz ardı etmemiş ve ekonomiye katkı sağlayabileceği her girişimcinin, her vatandaşın her anlamda önünü...