04 / 05 / 2024

Kastamonu İŞGEM

Kastamonu İŞGEM

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılacak!

Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 14 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu ve Kırıkkale'de 14 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu'da elektrik kesintisi! 13 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu'nun bazı ilçelerinde 13 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te elektrik kesintisi! 11 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu, Kırıkkale ve Devrek'te 11 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 9 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Kırıkkale'de 9 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Bartın, Karabük ve Kastamonu'da elektrik kesintisi! 7 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi kapsamında Bartın, Karabük ve Kastamonu'nun bazı bölgelerine 7 Kasım 2014 tarihinde elektrik verilemeyecek!

Kastamonu İnebolu'da heyelan!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi. İnebolu-Doğanyurt karayolunun Taşburun ve Özlüce köyleri mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle sahil yolu ulaşıma kapandı. Çalışma yapılıyor...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi, Kastamonu'da!

"Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi", Kastamonu'da ziyarete açıldı.Gezici müzenin Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılması dolayısıyla tören düzenlendi. Müze, 1 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Kastamonu İŞGEM Haberi

Kastamonu İŞGEM

Avrupa Birliği ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Rekabetçi Sektörleri Programı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM, hizmete girdi. Kuzeykent Mahallesinde 2012 yılında temeli atılan Kastamonu İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) tamamlandı. İŞGEM'in açılış töreninde konuşan Vali Mesut Yıldırım, uzun uğraşlar ve emekler neticesinde meyvesini topladıkları nadide bir hizmeti daha Kastamonu'ya kazandırmanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, "2008 yılında başlattıkları bir projenin 2012 yılında temeli atılıyor ve nihayetinde bugünde bu güzel hizmete kavuşuyoruz. Temelinde ekonomik kalkınmanın olmadığı topyekun bir kalkınmanın farkında olmayacağının farkında olan iktidarımız, kurmuş olduğu tüm hükümetlerde bu gerçekliği asla göz ardı etmemiş ve ekonomiye katkı sağlayabileceği her girişimcinin, her vatandaşın her anlamda önünü...