04 / 05 / 2024

kastamonu kent haberleri

kastamonu kent haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Kastamonu'da 3 ev, ahır ve samanlık yandı!

Kastamonu Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi...

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu Taşköprü Kent Tarihi Müzesi’nde sona gelindi!

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan Kent Tarihi Müzesi’nin çevre düzenlemesi ve iç tefriş çalışmasında sona gelindi.

Tahsin Babaş Kastamonu'nun vizyon projelerini anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Babaş, Bakan Naci Ağbal'a kent merkezinde cazibe alanı oluşturmaya yönelik projelerini bir bir anlattı.

İnebolu'da kent müzesi 9 Haziran'da bitiyor!

Kastamonu İnebolu ilçesinde Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı.İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi'nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

Kastamonu Konutkent Vadi Evleri' nde fiyatlar 125 bin TL' den başlıyor!

Konut Kent İnşaat tarafından hayata geçirilen Kastamonu Konutkent Vadi Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kastamonu Konutkent Vadi Evleri' nde fiyatlar 125 bin TL' den başlıyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Şehmus Günaydın: Kastamonu önemli turizm değerlerine sahip!

Hem kültürel anlamda hem de el değmemiş doğasıyla birçok turizm potansiyelini bünyesinde barındıran Kastamonu, kültür ve doğa turizmi ile ön plana çıkmaktadır.Kastamonu önemli turizm değerlerine sahip bir kent.

Kastamonu elektrik kesintisi! 29 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu'nun bazı ilçelerinde 29 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu elektrik kesintisi! 28 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu'nun bazı ilçelerinde 28 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kastamonu ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 23 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu ve Kırıkkale'de 23 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 14 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kastamonu ve Kırıkkale'de 14 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

kastamonu kent haberleri Haberi

kastamonu kent haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir ülkede anayasa varsa orada 'tek adam' olmaz. Bir ülkede demokrasi, hukuk varsa orada 'tek adam' olmaz. Bir ülkede meclis varsa, orada 'tek adam' olmaz. En önemlisi bir ülkede milli iradeye saygı, milletin kararlarının üstünlüğü varsa yani sandık varsa orada 'tek adam' olmaz. Türkiye'de hamdolsun bunların hepsi var mı? Yeni sistemle bunları daha da güçlendiriyoruz." dedi. 


Erdoğan, Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında, yeni sistemde Meclisin cumhurbaşkanının görevini sonlandırıp kendisinin devam edemeyeceğini, cumhurbaşkanının da Meclisi feshedip seçime gitme hakkına sahip olmadığını, ikisinin beraber millete gideceğini söyledi.


Düğümü çözmek, kilidi açmak için milletin önüne gidileceğini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:


"Kararı millet verecek. Üstelik artık cumhurbaşkanı eskisi gibi de sorumsuz değil. Şu anda sorumsuzum ben ama yeni...