08 / 07 / 2024

kastamonu mezarlıklar müdürlüğü

kastamonu mezarlıklar müdürlüğü

Belediye Başkanlığı görevini devralan Tahsin Babaş, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Fen İşleri Müdürü iken hazırladığı projelerin yapım ihaleleri için düğmeye bastı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri takip ederek 1 milyon lira çaldılar!

İstanbul ve Tekirdağ'da banka ve tapu müdürlüklerinden çıkan kişileri izleyerek yaklaşık 1 milyon TL çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde rüşvet çetesi!

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

TMO ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasındaki anlaşmazlıklar mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü arasında çıkan bir anlaşmazlığa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Turhal Muhtarlıklar Müdürlüğü açıldı!

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biridir" dedi

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yıkılacak mı?

Adana Valiliği tarafından, mania kriterlerine takıldığı için yapımı durdurulan ve son 6 katının tıraşlanmasına karar verilen Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda yıkım çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

kastamonu mezarlıklar müdürlüğü Haberi

kastamonu mezarlıklar müdürlüğü


30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alarak Belediye Başkanlığı görevini devralan Tahsin Babaş, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Fen İşleri Müdürü iken hazırladığı projelerin yapım ihaleleri için düğmeye bastı.


Kastamonu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptığı dönemde hazırladığı, ancak Belediye Başkanlığına aday olması dolayısıyla uygulayamadığı projelerini göreve seçildiği takdirde hayata geçireceğinin sözünü veren Başkan Tahsin Babaş, sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapmayı taahhüt ettiği 5 projenin ihale sürecini hemen başlatarak toplam 14 milyon liralık maliyeti bulunan projelerin hayata geçirilmesi için startını verdi.


5 PROJE İÇİN YAPIM İHALESİNE ÇIKILIYOR


Daha önceden uygulamaya hazır hale getirilen projelerin uygulamaya geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Bu projelerde ben de zamanında...