01 / 05 / 2024

Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini

Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini

Tahsin Babaş. Kastamonu'daki tarihi eserleri dirilterek ve şehre yeni eserler kazandırarak Kastamonu'yu bir 'Dünya Şehri' yapacaklarını belirtti. Babaş, "Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm denilmesini ben, hiçbir aday arkadaşıma yakıştıramıyorum." dedi.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Marketlerdeki fiyatlar ne zamana kadar yükselecek? Dünyanın en büyük tedarik devi kötü haberi verdi

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından biri olarak bilinen AP Moller-Maersk A/S, pazartesi yaptığı açıklamada yerel limanlara hizmet veren depolarının bazılarını kapattığını duyurdu. Bu da tedarik sorununun devamı ve fiyatların yükselmeye devam etmesi anlamına geliyor.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu'ndan 2. el araç açıklaması!

70 bin motorlu araç satıcısını temsil eden Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) son zamanlarda sık sık gündeme gelen 2. el araçlarla ilgili açıklama yaptı. 

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

SGK için emsal karar çıktı! Bundan sonra bunu yapabilirsiniz!

Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar’daki riskli 2 bina yıkıldı!

Bağcılar’da bir temel kazısı sırasında yan parselde bulunan 2 binanın duvarları çatladı. Çökme riski bulunan 2 bina yıkıldı.

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini Haberi

Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini

Tahsin Babaş, S.S. Kastamonu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini (TAŞIKO) ziyaret ederek, burada üyelerle bir araya geldi. Burada üyelerin sorun ve taleplerini dinleyen Tahsin Babaş, belediye başkan adayları tarafından kentsel dönüşüm projelerine rant denilmesini kendilerine yakıştıramadığını belirterek, "Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm denilmesini ben, hiçbir aday arkadaşıma yakıştıramıyorum. 

Çünkü ben, insan hayatına önem veren bir kişiyim. Şimdi Allah korusun bir deprem olsa, 2000 yılından önce yapılan binaların büyük çoğunluğu yıkılma riski taşıyor. Bu depremde, bir sürü vatandaşımız hayatını kaybetse bunun hesabını kim verecek? Bu yüzden kentsel dönüşüme karşıyım demek gibi bir düşünce olabilir mi? Ben hiçbir zaman kentsel dönüşüme olumsuz yönleriyle bakmıyorum. Benim insanım bu depremlerde ölmesin, bizim insanımız her şeyin çok daha iyisine layıktır. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın kentsel dönüşüm...