15 / 05 / 2024

Kastamonu otoparkı

Kastamonu otoparkı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu Katlı Otopark projesi hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından trafikteki yoğunluğun azaltılması için başlatılan otopark projelerinin ilki olan 420 araçlık Katlı Otopark projesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerlerimizle Kastamonumuzu her alanda ileri taşımayı hedefliyoruz dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ve yeraltı otoparkı çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Kastamonu'ya 420 araçlık otopark inşa edilecek!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti.

Kastamonu'da katlı otoparkın yapımına başlanıyor!

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Kastamonu Belediyesi otopark ve restoran inşa ettirecek!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, oto yıkama, cafe-restorant ve 10 adet bilet satış gişesi yaptıracak. İnşaatın bedeli 9 milyon 518 bin 613,30 TL olarak belirlendi.

Tepeler oyuluyor otopark yapılacak!

İstanbul'daki park sorununun çözümü için yeni bir proje gündemde. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın önerisi olan projeye göre şehirdeki dik yamaçların ‘içi' otopark haline getirilecek. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik proje için Boğaz'd

Kastamonu Belediyesi'nden satılık konut arsası! 1 milyon 100 bin TL'ye!

Kastamonu Belediyesi Candaroğulları Mahallesi'nde 4 bin 611 metrekare yüzölçümündeki arsayı satışa çıkardı

Çaycuma Köprüsü'nün bir bölümü daha çöktü! Kastamonu'da da köprü ayağı yıkıldı!

Kızılırmak'ın kollarından Gökırmak'ın debisinin yükselmesi sonucu Kastamonu Taşköprü'de yayaların kullandığı bir köprü ayağı ile istinat duvarını yıktı

Kahramanmaraş'ta 3 yıllığına kiralık 220 araçlık otopark! 682 bin 500 TL'ye!

Kahramanmaraş Belediyesi şehir içinde farklı bölgelerde yer alan 220 araçlık cadde otoparkını kiraya verecek

Uğurlu Konakları ve Kastamonu, The Guardian Gazetesi'nin Travel ekinde!

Kastamonu ve Uğurlu Konakları, İngiltere'deki The Guardian Gazetesi'nin, 24 Mart tarihli ‘Travel' ekinde yer aldı

Kastamonu otoparkı Haberi

Kastamonu otoparkı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, göreve geldiğinden itibaren laf yerine proje ürettiklerini söyledi.

Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. Kastamonu Belediyesi önüne yapılacak olan otopark projesinin şehir trafiği adına çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, otopark çalışmasının yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirileceğini kaydetti.


Otoparkın ruhsatının imzalanması için yüklenici inşaatın sahibi Selami Ataç ile bir araya geldiklerini ifade eden Tahsin Babaş, “Kastamonu için önemli projelerden birisi otoparktır. İlk adım olarak resmi hüviyet kazandıralım, inşaat ruhsatını kendilerine verelim dedik. Mevzuat gereği inşaat ruhsatını düzenleyip taraflı olarak imzalayacağız” dedi.


“LAF DEĞİL PROJE ÜRETİYORUZ”

Laf yerine proje ürettiklerini ifade eden Tahsin Babaş, projenin çok boyutlu ve çok önemli olduğunu belirterek, bu yüzden...