16 / 05 / 2024

Kastamonu Sporcu Fabrikası

Kastamonu Sporcu Fabrikası

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Kastamonu Sporcu Fabrikası'nın ihalesi yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Sporcu Fabrikası'nda ihale gerçekleşti. Dev proje için 17 firma ihalede teklif verdi.

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni TBMM'de konu oldu!

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kastamonu Entegre'den Rusya fabrikasına 400 milyon euro yatırım!

Kastamonu Entegre yaptığı açıklamada Tataristan'da faaliyet gösteren kereste fabrikasının ikinci aşama inşası için 130 milyon euro yatırım yapılacağı, bölgedeki toplam yatırım miktarının da böylelikle 400 milyon euroya ulaşacağını belirtti.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Aras İnşaat, Kastamonu'da Sporcu Fabrikası inşa edecek!

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Kastamonu Bakır Madeni Fabrikası 2017'de açılacak!

Hanönü ilçesinde 500 kişiye istihdam sağlayacak Bakır Madeni Fabrikası inşaatı son hızla devam ediyor. Fabrikanın 2017 yılında üretime geçeceği bildirildi.

Kastamonu Bakır Madeni Fabrikası inşaatında son durum!

Hanönü ilçesinde 500 kişiye istihdam sağlayacak Bakır Madeni Fabrikası inşaatı son hızla devam ediyor. Fabrikanın 2017 yılında üretime geçeceği bildirildi.

Kastamonu Sporcu Fabrikası Haberi

Kastamonu Sporcu Fabrikası

Kuzeykent Hasan Doğan Spor Tesisi ile Kastamonu Gençlik Merkezi'nin hemen yanı başına inşa edilecek olan, takım sporları için 1, bireysel sporlar için 7 salondan ve 25 metrelik yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra fitness salonundan oluşan dev proje için teklif veren 17 firma içinden Aras İnşaat, ihaleyi kazandı ve sözleşme imzalandı. 

Aras İnşaat ihaleye 15 milyon 580 bin TL'lik teklifte bulunmuştu. 200'e yakın sporcunun aynı anda spor yapabileceği bir proje olan Kastamonu Sporcu Fabrikası, Türkiye genelindeki örnekleri arasında spor salonları ile yüzme havuzunun birleştirildiği ilk ve tek proje olarak dikkat çekiyor. 

Aras İnşaat'ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan yer tesliminin hemen ardından projeye başlaması bekleniyor. 

Projenin iki yıl içerisinde de tamamlanması öngörülüyor. 





Kastamonu...