07 / 07 / 2024

kastamonu toki ihale

kastamonu toki ihale

Kastamonu İli Küre İlçesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ'den Kastamonu'ya 118 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kastamonu projesi için tarih belli oldu! 118 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kastamonu projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili detaylar...

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Kastamonu TOKİ başvuruları 2019!

Kastamonu TOKİ başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Projede 182 adet 2+1 daire bulunuyor.

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Taşköprü Gizlice 310 konut için ihale 19 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii'nde inşa edilecek olan 310 konut için ihale 19 Haziran'da.

TOKİ Kastamonu Küre 106 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Kastamonu İli, Küre İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 106 adet konut için ihale bugün yapılacak.

Kastamonu Tosya 2. Etap Toki kura sonucu!

Kastamonu Tosya 2. Etap Toki projesi toplamda 262 konuttan meydana geliyor. Konut sayısından fazla başvurunun alındığı projede kura çekimi bugün gerçekleşecek.

Kastamonu Tosya 2. Etap Toki kurası 2016!

TOKİ'nin Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi'nde yer alan 262 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Kastamonu Tosya 2. Etap Toki kurası 2016...

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap ihalesi 13 Haziran'da!

Kastamonu Tosya'da Beşevler Mevkii'nde yapılması planlanan 2. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi belli oldu. 13 Haziran'da yapılacak ihalenin ardından ise 14 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Evleri başvuru dönemi yarın başlıyor. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu!

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 200 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.

kastamonu toki ihale Haberi

kastamonu toki ihale



Kastamonu İli Küre İlçesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 21 Ocak 2014 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek. 



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için