07 / 05 / 2024

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Tosya’da 50 fabrika arazisine onay verdi.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm başarısı!

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ziyarette bulundu.

Isparta'nın köylerine 11 milyon TL'lik yatırım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, KÖYDES projelerine 2017 yılı için yaklaşık 11 milyon TL ödenek ayrıldığını belirterek, toplam 107 proje yürütüldüğünü açıkladı.

Kastamonu'da arsa sorunu çözüldü!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Doğa Kültür Köyünü ziyaret etti. Karadeniz, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. İşte o haber...

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

Isparta'daki tarihi sokaklar restore edilecek!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, tarihi sokaklarda incelemede bulundu. Vali Şehmus Günaydın, kentin tarihi dokusunu yansıtan Çelebiler Mahallesi Damgacı Sokak ve Gazi Kemal Mahallesi İmam HASAN Sokakta incelemelerde bulundu.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çeviriyor!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Turizmini 12 aya çıkaracak, ülkemizdeki 3 vilayetten birisi, Kastamonu’dur” dedi.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çevirecek!

Ülkemizin birçok bölgesini gördüğünü anlatan Vali Şehmus Günaydın, tarihi, kültürü, gastronomisi ve 4 mevsim doğanın sunduğu güzellikleriyle Kastamonu’nun, 12 ay turizm fırsatı sunduğunu açıkladı.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle tünel çalışmalarını inceledi, İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Kastamonu hükümet konağı restorasyonu ne zaman bitecek?

Kastamonu’da hükümet konağının restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şehmus Günaydın, “Valilik binamızı tarihi özelliğine uygun olarak yapıyoruz. Çalışmalar başladı ve kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Haberi

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın

OSB müteşebbis heyet toplantısına katılmak için ilçeye gelen Vali Şehmus Günaydın Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Yusuf Cıbır, Özel İdare genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına katılan Vali Şehmus Günaydın OSB’nin ikinci etap kurulum için 1.000.000 (bir milyon) m2 lik alanın fizibilite çalışmaları konusunda bilgi aldı. Yaklaşık 600bin m2lik alanda kurulan ve 41 parsel olan Tosya OSB’nin kısa sürede fabrikaların kurularak çalışmaya başlaması ve halen aktif 13 fabrikanın olması, 22 fabrikanın inşaatının devam etmesi ve doluluk oranının %80’i geçmesi nedeniyle ikinci etap OSB çalışmalarının başlatılmasını olumlu karşılayan Vali...