03 / 05 / 2024

Kastamonuya 4 yıldızlı otel yapılıyor

Kastamonuya 4 yıldızlı otel yapılıyor

Eski KASKİ arazisine yapılacak olan en az 4 yıldızlı otel projesinin startı verildi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yüklenici firmanın yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağını açıkladı.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Sivas'ta 65.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 yıldızlı otel!

Sivas 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas İli, Merkez İlçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı oteli 65 milyon 218 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

İmga Kurtköy'de 4 yıldızlı otel projelendiriyor!

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, kendi mülkümüz olan arsaya, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı bir oteli projelendirdik.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Diyarbakır'da yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var!

Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde yatırıma uygun olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'da şu anda yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var ama mevcut otellerde bile turizm potansiyeli yok. " dedi.

2006 yılında Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş!

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

Kastamonuya 4 yıldızlı otel yapılıyor Haberi

Kastamonuya 4 yıldızlı otel yapılıyor

Eski KASKİ arazisine yapılacak olan en az 4 yıldızlı otel projesinin startı verildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yüklenici firmanın yapım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağını belirterek, firmanın güzel bir çalışma yaptığını ve tasarım projesinin kendilerine geldiğini ifade etti.


Projenin biraz daha büyütülmek istendiğini söyleyen Tahsin Babaş, “Arka taraftaki mahalleden bir sırayı daha projelerine katmak istiyorlar. Onun için vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.


YÜKLENİCİ FİRMA ARSA SAHİPLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU


Otel projesinin alanının genişletmek ve arka taraftaki arsaları da projeye katmak istediklerini söyleyen yüklenici firma Sahibi Ali Yıldız, “Bu alana 10 katlı bir blok yapmayı planlıyoruz. Bunun için bu arsa da bulunan vatandaşlarımızla Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın katkılarıyla arsa sahipleri ile tanışmak ve onlarında fikirlerini almak için bir araya geldik” diye konuştu.


Ali Yıldız,...