28 / 04 / 2024

katal Golden Suite

katal Golden Suite

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Evlerimizin yüzde 82’si satıldı. Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor” dedi

İzmir For You Suite 2017 Aralık'ta teslim!

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri "For You Suite" ile İzmirlilere yatırım fırsatı sunduklarını söyledi. Projeye ilişkin bilgiler veren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli'de yer alan projemizin yatırım değeri çok yüksek.

Golden Suite İzmir güncel fiyat!

Golden Suite İzmir güncel fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Golden Suite projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Çiğli Golden Suite daire fiyatları!

Çiğli Golden Suite daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya İş Ortaklığı tarafından inşa edilen proje tek bloktan meydana geliyor.

Golden Suite görücüye çıktı!

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Evlerimizin yüzde 82’si satıldı. Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor” dedi

Seramiksan Golden Koleksiyonu’nu beğeniye sunuluyor!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, mermerin doğal görünümünü yansıtan, yeni serisi Golden ile heyecan verici mekanlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Golden Tulips Kartal teslim tarihi!

Golden Tulips Kartal'da stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde home ofisler yer alıyor. Golden Tulips Kartal teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi.

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Golden Tulips, Hafele ile konsept geliştirdi!

Kayseri'de 10 bin konut yaptıktan sonra İstanbul'a çıkarma yapan Suat Altın İnşaat, Kartal'daki ilk projesi Golden Tulips için Hafele ile birlikte yeni bir konsept geliştirdi.

Rahaf Suite Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahaf Suite Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Murhaf Kabach tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Molla Gürani Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Golden Suite kampanya!

3 Ekim'de satışa sunulan İzmir Golden Suite projesinde fırsat devam ediyor. İşte, İzmir Golden Suite kampanya detayları...

Golden Suite Çiğli satış ofisi!

Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle yükselen proje İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor. Golden Suite Çiğli satış ofisi telefon numarası 444 61 91 olarak belirlendi.

katal Golden Suite Haberi

katal Golden Suite


Stüdyo 35 projesi ile Çiğli'ye yeni bir soluk getiren Katal İnşaat'ın bölgedeki ikinci projesi 'Golden Suite' lansmana çıktı. Kısa süre içinde evlerin yüzde 82'sinin satıldığını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Yüzde 50'si peşin yüzde 50'si daire tesliminde şeklindeki ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor. Bölgede yatırımlarımız devam edecek" dedi. 



Otel konseptiyle ilgi çekiyor 


Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya iş ortaklığı ile yapılan Golden Suite, Çiğli mevkiine yeni bir değer kazandıracak. 1 blok, 55 adet tamamı 1+1'den oluşan 'Golden Suite' projesi otel konseptiyle ilgi çekiyor. 70 metrekare genel brüt alana sahip dairelerde 24 saat güvenlik, renkli ve görüntülü intercom sistemi, kapalı-açık otopark, OGS ile araç girişçıkışı, açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, merkezi yangın ihbar ve...