06 / 05 / 2024

katar antalya

katar antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Ortadoğu Ülkeleri, Türk mermeleri için Antalya'ya geliyor!

Antalya'ya Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İran, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan ve Umman başta olmak üzere 44 ülkeden alıcı heyetler, Türk mermeri için gelecek.

HAVAŞ'ın Antalya'daki yeni istasyon binası hizmete girdi

HAVAŞ'ın yenilenen ve ilave yeni bölümlerinden oluşan Antalya İstasyon binası hizmet girdi

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklıklardan Havaş'ın, yenilenen ve ilave yeni bölümlerden oluşan Antalya
İstasyon binası hizmete girdi

Antalya İl Özel İdaresi anaokulu bina inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi, Antalya-Korkuteli Anaokulu bina inşaatını ve Serik Deniztepesi İlköğretim Okulu ek bina ikmal inşaatını yaptıracak

Antalya'daki oteller Maliye Bakanlığı'nı sevindirdi!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da faaliyette bulunan 548 otel ve tatil köyünden, irtifak hakkı ile bu işletmelerin cirosundan 93 milyon TL gelir elde etti

Antalya'da yatırım yapılacak hazine arazileri belirlendi

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya ve ilçelerinde yatırım yapılacak 52 milyon 561 bin 830 metrekare hazine arazisi tespit ettiklerini bildirdi

Katar Emiri'nin kızı, Abud Efendi Yalısı'na talip oldu

Arap ülkelerinde çok beğenilen Gümüş dizisinin çekildiği ve Arap turistler için adeta bir çekim merkezi haline gelen Abud Efendi Yalısı'na Katar Emiri'nin kızı talip oldu

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak

Zorlu Antalya'ya yatırım yapacak!

Antalya'nın geliştiğini söyleyen Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, bu bölgeye yatırım yapacağının sinyallerini verdi

Antalya İl Özel İdaresi işletme ünitesi inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi toprak tahlil laboratuvarı ve işletme ünitesi bina inşaatı yaptıracak

katar antalya Haberi

katar antalya


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Şimdi Antalya zamanı" sloganıyla fuarda yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe, Konyaaltı Sahili gibi projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Almana Grup Başkanı Ömer Almana'yı ziyaret eden ve Katar Yatırım Başkanı Şeyh Abdülaziz'le toplantı yapan Antalya Belediue Başkanı Türel, Katar'ın en büyük otel yatırımcılarından Faysal Holdingin yetkilileriyle de bir araya geldi.

Türel, "Bu projeler dünyanın her yerinden gelecek insanlara sağlık, güzellik ve huzur sunacaktır. Antalya'nın yükseliş dönemi yeni başlamaktadır. Bu fırsattan faydalanmak için şimdi Antalya zamanı.'' açıklamasını yaptı.