25 / 05 / 2024

katar arge merkezi

katar arge merkezi

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme imzaladı...

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanlığı Katar’da ofis açtı!

Katar, Avrupa’daki İslami finans ihtiyacını karşılamak amacoyla İstanbul Finans Merkezi’ni kullanacak. Cumhurbaşkanlığı, altyapı çalışmaları için Katar Finans Merkezi’nde bir ofis açtı.

Katar bankacılık ve emlakta 7 milyar dolar daha yatırım yapacak!

Katar Finans Merkezi Başkanı Yousuf Al-Jaida, "Katar Türkiye'de yatırım yapmaya devam edecek. Sadece bankacılık sektöründe değil, emlak sektöründe de. 10 milyar dolarlık taahhütün yüzde 35'i gerçekleşti, Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var" dedi...

Katar: Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var!

Katar Finans Merkezi Başkanı Al-Jaida, ülkesinin Türkiye'deki yatırımlarının özellikle bankacılık ve emlak sektöründe süreceğini belirterek, "Türkiye'ye akacak 7 milyar dolar daha var." dedi.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği sağlandı!

Dünyanın en hızlı büyüyen finans merkezleri arasında yer alan Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliğini kapsayan mutabakat zaptı, Katar Finans Merkezi İdaresi ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında imzalandı.

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı!

Ali Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı...

Reyhanlı RAF-İHH Çocuk Yaşam Merkezi açıldı!

İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Reyhanlı'da 100 dönüm araziye inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" hizmete açıldı.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

Katar Doha Metro projesi 2018'de tamamlanacak!

Katar'da, ülkenin ulaşım altyapısına destek olduklarını belirten Yapı Merkezi İnşaat Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Ramih Muştu, şirketin Türkiye ve diğer ülkelerde kazandığı deneyimi Doha'ya taşıdıklarını söyledi.

katar arge merkezi Haberi

katar arge merkezi


Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


REDCO Construction - AL  MANA ile iştirakimiz ANEL MEP Maintenance & Operations LLC  tarafından 31.07.2013 tarihinde imzalanan sözleşme ile çalışmalarına başlanan Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme 13.02.2014 tarihinde taraflar arasında imzalanmıştır. Daha önce imzalanan sözleşme ile birlikte  toplam proje büyüklüğünün 250 milyon QAR (yaklaşık 69 milyon USD) olması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...