24 / 07 / 2024

Katar er Rayyan Stadyumu

Katar er Rayyan Stadyumu

Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın simgelerinden biri olan er-Rayyan Stadyumu açıldı.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Katar er-Rayyan Stadyumu açıldı!

Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın simgelerinden biri olan er-Rayyan Stadyumu açıldı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Türkiye ve Katar arasında çevre ve şehircilik görüşmesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 25. Taraflar Konferansı'nda (COP25) Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Subaie ile bir araya geldi.

Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşları meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşlarına ve bu gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Taşcıer sorularını Bakan Soylu'ya iletti.

Süleymaniye’nin yenilenmesine Katar imzası!

Katar’ın en önemli yatırım şirketleri arasında yer alan Al Rayyan Hospitality’nin Türkiye birimi Diar Süleymaniye Gayrimenkul firması ile Kuzu İnşaat yeni bir ortaklığa imza atıyor.

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı!

Katar'daki ilk Türk okulu açıldı. Karatosun, Türk Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği gözetiminde faaliyet gösterecek Türk Okulu'nun diğer özel okullara kıyasla daha ucuz olduğunu belirtti.

Katar Doha Metro projesi 2018'de tamamlanacak!

Katar'da, ülkenin ulaşım altyapısına destek olduklarını belirten Yapı Merkezi İnşaat Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Ramih Muştu, şirketin Türkiye ve diğer ülkelerde kazandığı deneyimi Doha'ya taşıdıklarını söyledi.

Katar'daki inşaat sektöründe olağanüstü bir hamle dönemi yaşanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a gitti. Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Katar Al Rayyan yolu için imza attı.

Anel Grup Moskova ve Katar Stadı'nı ışıklandıracak!

Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı

Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak.

Katar, 2022 Dünya Kupası için bu yıl 5 stadyum inşaatına başlayacağını açıkladı!

Dünya Kupası Hazırlık Komitesi Rayyan Bölgesi Yöneticisi Yasir el Mulla tarafından alınan bilgiye göre Katar'ın, 2022 Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde, bu yıl 5 stadyum inşaatına başlayacağı bildirildi.

Katar er Rayyan Stadyumu Haberi

Katar er Rayyan Stadyumu

Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın simgeleri arasında yer alan er-Rayyan Stadyumu, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin katılımıyla açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Katar'ın Milli Günü kutlamaları ile eş zamanlı gerçekleştirilen açılış, stadyumda Katar Emir Kupası karşılaşması As-Sadd ile El-Arabi takımları arasındaki final maçının oynanması ile yapıldı.

Katar Emiri Al Sani tarafından yapılan açılışa aynı zamanda, FIFA Başkanı Gianni İnfantino ile Asya Olimpiyat Konseyi Başkanı Şeyh Ahmed el-Fahd da katılım gösterdi.

Açılış töreni, stadyumun tribünlerinde oturan 20 bin seyirci ile tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Kovid-19 krizinden bu yana en kalabalık ortak aktivite şeklinde kayda geçti.

Orta Doğu'da Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak ilk ülke olan Katar, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen 2022 FIFA...