03 / 05 / 2024

Katar Samsun golf sahası

Katar Samsun golf sahası

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun Atakum'a 300 dönümlük yeni cazibe merkezi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Atakum sahilinde 300 dönüm açık alan üzerinde kurulu 9 çukurlu golf sahası, uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilmek için 18 çukura çıkarılıyor

Samsun'a 18 delikli golf sahası!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yaptığı 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahasına bugüne kadar 1 milyon taş yerleştirildi.

Samsun Golf Sahası genişletilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Golf sahamızı 14 Temmuz günü Federasyon Kupası ile açtık. O günden bu yana sahamızda birçok yenileme ve geliştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıl içinde 9 çukurlu olan sahamızı 18 çukura yükselteceğiz." dedi

Samsun Golf Sahası’na Sümeyye Erdoğan’dan tam not!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğinin açılışı için Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Golf Sahası’na hayran kaldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın geleneksel hale getirdiği ve iş adamlarından siyasilere birçok kişiyle buluştuğu kahvaltı programı Samsun Golf Sahası’nda yapıldı.

Samsun Golf Sahası açıldı!

Samsun Atakum'da deniz dolgusu ile oluşturulan alana yapılan dünyadaki ilk golf sahası olma özelilği taşıyan Samsun Golf Sahası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Samsun golf sahası bu akşam açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Samsun'a ayrı bir değer katacak golf sahası aynı zamanda turizm aktivitesinin gelişmesinde de büyük rol oynayacak" dedi.

Samsun golf sahası 15 Temmuz'da açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz doldurularak yapılan ilk golf sahası tamamlandı. Golf sahasının açılışı 15 Temmuz Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla yapılacak.

Samsun'da deniz doldurularak yapılan golf sahasında sona gelindi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyada deniz doldurularak yapılan ilk golf sahası olma özelilğini taşıyan golf sahasının yapımında sona gelindiği belirtildi.

Samsun Golf Sahası'nda son durum!

İftar programı için memleketleri Samsun'a gelen Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ile Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi, Samsun Golf Sahası'nı ziyaret etti.

Samsun'daki golf sahasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuğu Patrick Henry Hays'e yapımı tamamlanan golf sahasını gezdirdi. Gezi sırasında birlikte golf oynayan Başkan Yılmaz ile Hays, usta golfçülere adeta taş çıkarttı.

Samsun golf sahası inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.

Katar Samsun golf sahası Haberi

Katar Samsun golf sahası

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatı’nın desteği ile 27 milyon TL'ye mal olan, tanıtımı için Rusya’dan bloggerlar getirilen golf sahası Katarlılar için görücüye sunuldu. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; 2015'te deniz doldurularak yapımına başlanan 2016'da 9 delikli olarak açılan golf sahası, daha sonra alanı genişletildi ve 650 dönüme yayılarak 18 delikli yapıldı. Belediyeye ait şirket tarafından işletilen golf sahasında birkaç turnuva düzenlendi, vatandaşların da hizmetine sunuldu ve çocuklara da eğitim verildi.

BELEDİYE KİRAYA VERMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Yaklaşık 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahası 2019'da 5 yıllığına Golf Federasyonu'na kiraya verildi. Federasyon 1 yıl kadar işlettiği golf sahasının anlaşmasını Kovid-19 salgını gereçesiyle bozdu. Belediye de elde kalan 27 milyon TL'lik tesisi yeniden kiraya vereceğini açıkladı. Belediye Başkanı Mustafa Demir,...