20 / 07 / 2024

Katar yetimhane projesi 

Katar yetimhane projesi 

Katar Hayır Kurumu tarafından Hartum'a yetimhane kompleksi inşa ediliyor. Temeli atılan yetimhane kompleksi yaklaşık 3 milyon dolara mal olacak.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

10 maddede Katar’ın Türkiye yatırımları!

Önceki gün Katar Emiri'nin annesinin Kanal İstanbul projesi güzergahında satın aldığı arazi gözleri yeniden Katar'a çevirdi. CHP’li Gürsel Tekin, "Katarlılar özel ve ayrıcalıklı uygulamalara sahipler" dedi...

Katar, Somali'deki Hobyo Limanı inşaat projesine start verdi!

Katar yönetimi, Somali'nin Galmudug eyaletindeki Hobyo Limanı inşaat projesi için düğmeye bastı.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Katar 55 yeni projeye imza atacak!

Katar Bayındırlık Bakanlığı 2019 yılı için 18,8 milyar riyal değerinde 55 yeni yol ve altyapı projesi planlıyor.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Süleymaniye yenileme projesi Katar’ın TOKİ’sine emanet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi eserlerin Katar ile ortaklaşa yıkılıp yeniden yapılacağını açıklamasıyla tarihi yarımadada hareketlilik başladı.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

Katar'dan Hartum'a yetimhane kompleksi!

Katar Hayır Kurumu tarafından Hartum'a yetimhane kompleksi inşa ediliyor. Temeli atılan yetimhane kompleksi yaklaşık 3 milyon dolara mal olacak.

Katar OSB projesi iki katına çıktı!

Körfez ülkelerinin Katar'a uyguladığı haksız ambargo sonrası Türkiye'nin verdiği destek ekonomide olumlu yükselişe neden oldu. 

Katar yetimhane projesi  Haberi

Katar yetimhane projesi 

Katar, Sudan'ın başkenti Hartum'da yetimhane kompleksinin temelini attı. Katar Hayır Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada  Hartum'un Um Derman ilçesinde bir yetimhane kompleksi inşa edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Katar Hayır Kurumu yetimlere barınma, eğitim ve sağlık hizmetinin yanı sıra öğrencilerin yeteneklerini geliştirme imkanı da sağlayacak. Katar Hayır Kurumu Operasyon Yürütme İdaresi Müdürü Faysal Raşid el-Fehide, 10 milyon riyal (yaklaşık 3 milyon dolar) maliyetli komplekste, yatakhane, ilkokul, lise, sağlık merkezi, cami, sosyal faaliyet ve spor alanlarının bulunacağını...