07 / 05 / 2024

Katarlı Al-Hodaifî Rocks

Katarlı Al-Hodaifî Rocks

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Katarlı şirket Türkiye'den 100 milyon dolarlık alım yapacak!

Tekzen ile Katar'ın en büyük perakendecisi Al Meera Holding arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması kapsamında katarlı şirketin ilk yıl 100 milyon dolara varan alım yapması bekleniyor.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Türkiye'ye yeni Katar yatırımı yolda!

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Abdullatif Al Meer: İstanbul yatırım yapılacak şehir!

Dünyanın her yerinde yatırımlar, konjonktürden etkilenir. Katarlı Al Meer için ise bu durum İstanbul söz konusu olduğunda geçersiz.İstanbul’da her zaman her türlü yatırımının meyvesini toplayacağını düşünen Al Meer, 2 milyar dolarlık tohumu eklemeye hazır

Boğaz'ın en pahalı yalısı Katarlılara gitti!

Türkiye’nin en pahalı evi olarak bilinen Erbilginler Yalısı satıldı. Sarıyer Yeniköy’deki yalıyı, 100 milyon Euro’ya Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri satın aldı.

Katarlı Al-Hodaifî Rocks Haberi

Katarlı Al-Hodaifî Rocks

 Al-Hodaifî Rocks, Türkiye'deki büyük bir inşaat grubuyla ortak girişim sermayesi şirketi kurmak için görüşüyor. Bu görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, önce Katar'da sonra da Türkiye'de büyük inşaat projeleri yapdması planlanıyor. 



Katarlı Al-Hodaifî Rocks, inşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Şirket, özellikle inşaat materyallerinin ticareti, ulaşımı ve dağıtımı konusunda deneyime sahip ve toplam cirosu 2,5 milyar dolar. Sadece Katardaki işlerinin cirosu ise 1 milyar Katar riyali (274 milyon dolar). 

Katar dışında birçok ülkede de faaliyet gösteren şirket, şimdi de Türkiye'de yatırıma hazırlanıyor. Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'deki büyük bir inşaat grubuyla ortak girişim sermayesi şirketi kurmak için görüşmeler yapıyor. Bu görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, önce Katar'da sonra da Türkiye'de büyük inşaat projeleri yapılması planlanıyor. 


TÜRKİYE'YE GİRİYOR 

Uludağ Ekonomi Zirvesi için konuşmacı olarak ülkemize gelen Al-Hodaifi Rocks Genel...