18 / 05 / 2024

katarlı banka

katarlı banka

ABank'ın hisselerinin bir kısmının Katarlı Commercial Bank of Qatar'a satılması için masaya oturuldu.Hisseler satılınca Tuncay Özilhan küçük ortak olacak...

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Banka faizleri konut sektörünü etkiliyor!

Emlakçılar konut alım satımındaki durgunluğun önümüzdeki aylarda da devam etmesinden korkuyorlar. Vatandaşların nakit para sıkıntısı yaşaması ve banka faizlerini yükselmesi, konut sektörün de yaşanan olumsuzlukların sebepleri arasında yer alıyor.

Kayacity'de banka kredili ödemelerle!

2+1 dairelerin tamamı satılan Kayacity projesinde banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 236 daire yer alıyor.

İş GYO Sirkeci banka binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Fatih İlçesi, Hobyar Mahallesi, 422 ada, 15 Pafta, 18 Parsel'de yer alan Sirkeci banka hizmet binasının değerleme raporunu yayınladı.

Kristal Kule'nin yeni sahibi Katarlılar oldu!

National Bank of Greece, Finansbank'ı 2.75 milyar euro bedelle Katarlı Qatar National Bank'a sattı. Finansbank, Kristal Kuleyi Soyak'tan 303 milyon Euro bedelle satın almıştı.

Hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni binalar inşa ediliyor. Bu kredi genellikle yıkılan evin inşası için kullanılıyor. Peki, hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Toya Moda'da 120 ay banka kredili ödemelerle!

Toya Moda’da peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor.

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Dekon Suadiye Ametist'te 120 aya varan banka kredili ödemelerle!

Dekon Suadiye Ametist'te toplamda 152 daire yer alıyor. 120 aya kadar banka kredili ödemelerin yapıldığı proje 3 bloktan meydana geliyor.

Nata İncek Konutları'nda 120 ay banka kredili ödemelerle!

Nata İncek Konutları'nda toplamda 175 daire yer alıyor. Nata Holding tarafından hayata geçirilen projede 120 ay banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.

İskansız eve banka kredi verir mi?

İskan yapı inşaat çalışmaları tamamlanmış olan evlerde oturumun başlayabilmesi için yasal izin olarak biliniyor. İskansız evlere bazı kısıtlamalar getiriliyor. Peki, iskansız eve banka kredi verir mi?

katarlı banka Haberi

katarlı banka

Eski TÜSİAD başkanı, Anadolu Grubu ve Efes Pilsen'in sahibi Tuncay Özilhan Katarlı Commercial Bank of Qatar'la AlternatifBank için masaya oturdu. Bankanın çoğunluk hissesinin satışı için bir ön anlaşma yapan Anadolu Grubu ve Katarlılar'ın ortak olacağı bildirildi. Bankanın ne kadar hissesinin satılacağı henüz netleşmezken, satıştan gelecek para ile yeni yatırımlar yapılması...