29 / 04 / 2024

katarlılar empire stateden hisse mi aldı

katarlılar empire stateden hisse mi aldı

Katar Yatırım Fonu Empire State’in sahibi olan şirketin yüzde 10’unu satın aldı. New York’lu firmanın Manhattan’da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

YTH Yapı tarafından Beylikdüzü Marina'ya yürüme mesafesinde konumlanan Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı işe satışlar devam ediyor. Peki Empire Sea'de daire fiyatları ne kadar? Emprie sea daire fiyat listesi.

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Ankapark'ın belediyeye devredilmesine ilişkin duruşma yarın!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ‘Çinliler, Katarlılar istiyor, senede 10 milyon turist gelecek' diye inşa ettirdiği oyun parkı Ankapark'ın sonu iyi bitmedi. 

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

Katarlılara arazi satma vaadiyle 40 milyon liralık vurgun!

Ankara'da "Çiftlik Bank" benzeri yapılanmayla dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Dolancırıcılar arazileri yüksek karla Katarlılara satacaklarını söyleyerek 20 kişiyi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı...

Katarlılar Türkiye'den 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı!

Katarlılarının Türkiye’den aldığı gayrimenkullerin Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Kanal İstanbul güzergâhında bulunan arazisi ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Katarlılar, AKP döneminde Türkiye’den toplamda 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı.

10 maddede Katar’ın Türkiye yatırımları!

Önceki gün Katar Emiri'nin annesinin Kanal İstanbul projesi güzergahında satın aldığı arazi gözleri yeniden Katar'a çevirdi. CHP’li Gürsel Tekin, "Katarlılar özel ve ayrıcalıklı uygulamalara sahipler" dedi...

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Katarlılar Boğaz’da aldıkları yalıları otel ve SPA yapacak!

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

Katarlılar gayrimenkul fonu için geldi!

Türkiye'de SPK lisanslı Qinvest Portföy Yönetimi, Türk şirketi Re-pie ile beraber Gayrimenkul Yatırım Fonu kurdu. Fon alternatif fon pazarında kurucu ve yöneticinin farklı olduğu ilk fon oldu.

katarlılar empire stateden hisse mi aldı Haberi

katarlılar empire stateden hisse mi aldı

“Le Figaro”da yer alan habere göre Qatar Investment Authority, Empire State Realty Trust’ın yüzde 10’unu 622 milyon dolara satın almak üzere anlaşmaya vardı. New York’lu firmanın Manhattan’da dokuz ofis binası var ve bunlardan biri de, “dünyanın en tanınmış binası” unvanına sahip olan Empire State Building.


Milyarlarca dolarlık bir fonu yöneten Katar Yatırım Fonu petrol ve doğalgaz zengini ülkenin devasa bütçe fazlasını değerlendirmek üzere 2005 yılında kuruldu. Fon Volkswagen gibi lider Batılı kuruluşların hissedarı ve Londra’daki lüks Harrods mağazasının da sahibi.


Katar’ın Washington büyükelçisi Mohammed al- Kawari 2015 yılında yaptığı açıklamada, ABD’ye beş yıl içinde 35 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtmişti.


1931 yılında açılan Empire State Building uzun süre dünyanın en uzun binası unvanını korudu. Bina, biri 1933 yılında olmak üzere King...