24 / 07 / 2024

Kate Hudson

Kate Hudson

Oyuncu Kate Hudson ve şarkıcı Matt Bellamy çifti, düğünden önce kendilerine 17 milyon dolara lüks bir malikane satın aldı!

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Hudson Yards New York'un en pahalı mahallesi! 

New York'un en pahalı mahallesi olarak bilinen Hudson Yards  Manhattan'da 28 hektarlık alan üzerinde inşa edildi. Miami Dolphins’in de sahibi olan milyarder Stephan Ross Hudson Yards'ın arkasındaki isim olarak biliniyor.

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

İşte Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile Beverly Hills’te 5.25 milyon dolara malikane satın aldı. İşte, Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi...

Kate Upton, Beverly Hills’ten 5.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile ABD’nin en zenginlerinin yaşadığı Beverly Hills’te bir aşk yuvası satın aldı. 5.5 milyon dolarlık malikanede havuz, tenis kortu ve sauna da var.

İşte Kate Moss'un 11.5 trilyon TL'lik evi!

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un iç mimarisini kendisinin üstlendiği evi görüntülendi. Bedeli 2.5 milyon Sterlin yani 11.5 Trilyon TL olan lüks ev için her ayrıntı düşünüldü.

ABD'de korkutan yangın!

New York ile New Jersey eyaletlerini ayıran Hudson Nehri kıyısındaki Edgewater'da bulunan Avalon sitesinde yerel saatle 16.30 (TSİ 23.30) civarında başlayan yangına çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Diane von Fürstenberg ile Barry Diller Hudson Nehri'ne ada yaptırıyor!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak.

Nehrin ortasına ada yaptırıyorlar!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bir ada yapmanın maliyeti ne kadardır?

Kate Moss Bodrum'dan ev bakıyor!

Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev aradı.

Kate Hudson Haberi

Kate Hudson

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Kate Hudson ve Muse grubunun solisti Matt Bellamy, 2010 yılından bu yana mutlu bir beraberlik sürdürüyor. 


ÜNLÜ KOMŞULARI VAR 

Nişanlandıktan hemen sonra ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, düğünlerinden önce uygun bir evin arayışı içine girdi. Zamanlarının büyük bir kısmını Los Angeles'ta geçiren çift, çocuklarının daha sade ve daha çok sanatla iç içe yaşayabileceği bir yere taşınma kararı aldı. Hudson, yakın arkadaşı Gwyneth Paltrow ve Coldplay grubunun solisti Chris Martin'in huzurlu yaşantısını kendilerine örnek alarak Londra'da bir malikane satın aldı. 6 katlı lüks malikanenin içinde havuzdan sinemaya kadar her şey bulunuyor. Oğulları Bingham için de, Londra'nın muhteşem bir yer olduğunu düşünen çift, Paul McCartney ve Sienna Miller'a da komşu...