09 / 05 / 2024

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Cevat Ümit Uzun Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ars Seyahat Ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdurrezzak Sağcan tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Haberi

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Cevat Ümit Uzun Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu;-Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Umaç Apartmanı, No:93 Kat:6...