04 / 05 / 2024

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları

Kocaeli Ticaret Odası ile Ziraat Bankası arasında, KOTO üyesi müteahhit firmalarının müşterilerine kullandırması için imzalanan Katkı Paylı Konut Kredisi’nin faiz oranları yüzde 0,79’a geriledi.

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın! 

Yeni Konut Finansman Programı kapsamında, kanun teklifinin birinci maddesinin resmen kabul edildiği açıklandı. Yeni Konut Finansman Programı'nda ev alacaklara hangi katkılar sunulacak? Konut sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Katkılı konut hesabından kimler yararlanabilir? 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara devlet tarafından verilen katkılı konut hesabının başvuru şartlarını araştırmaya devam ediyor. Peki katkılı konut hesabı başvuru şartları neler? İşte detaylar... 

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik, toplu konut projelerine de katkı veriyor...

Konut hesabında devlet katkısı artıyor!

Konut hesabı uygulamasında hem aylık ödemeler hem devlet katkısı yeni yılda artıyor. 5 yıl birikim yapan ilk evini aldığında 31 bin 149 lira alabilecek.

Yapı Kredi'den konut finansmanlarındaki kampanyalarla ekonomiye katkı! 

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, Yapı Kredi olarak konut finansmanlarında gerçekleştirilen kampanyalarla ekonomiye katkılarını sürdürdüklerini belirtti...

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik!

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik bugünkü 31088 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut hesabına devlet katkısı artıyor!

Konut hesabı uygulamasında devlet katkısı 2020 yılında artıyor. 5 yıl birikim yapana 30 bin 333 lira katkı verilecek.

Yüzde 0.79 faizli konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları için firma katkı paylı konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 0.79 oranı ile 15 yıl vadeye kadar kredi kullandırıyor...

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik!

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut hesabında birikim yapana yüzde 25'lik katkı!

2019 yılı içinde konut desteğinde katkı 24 bin 476 liraya artırılırken, çeyiz desteği 9 bin lira olarak açıklandı. Konut hesabında 5 yıl boyunca birikim yapana yüzde 25'lik katkı sunuluyor.

0.79 faizli konut kredisi nasıl alınır?

Ziraat Bankası firma katkı paylı konut kredisi ürünü dahilinde yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Peki Ziraat Bankası’ndan yüzde 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır?

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları Haberi

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları

Kocaeli iş dünyasının lider kuruluşu KOTO, hem Oda üyesi müteahhitler hem de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Ziraat Bankası ile Katkı Paylı Konut Kredisi imzalanan konut projeleri piyasanın çok altında faiz oranlarıyla sahiplerini bir araya getirdi. KOTO, Ziraat Bankası ile yaptığı görüşmeler sonucunda ikinci müjdeyi de verdi.

SEKTÖRE BÜYÜK CANLILIK GETİRDİ

KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çuhadar, Katkı Paylı Konut Kredisi’nde faiz oranlarının yüzde 0,79’a düşürüldüğünü sözlerine ekledi. Protokolün düzenlendiği Mart ayından beri müteahhitlerin de katkı paylarıyla yüzlerce projenin, alıcılarıyla buluştuğunu ve sektöre canlılık getirdiğini ifade eden Kayacı ile Çuhadar, yüzde 0,79 faiz oranının da yine günümüz şartlarının en düşük faiz oranı olduğunu sözlerine ekledi.

YİNE PİYASANIN EN DÜŞÜK FAİZ ORANI

Konuyla ilgili konuşan Kayacı ve Çuhadar, şu...