05 / 05 / 2024

Katmerli İndirim Kampanyası ilgisi

Katmerli İndirim Kampanyası ilgisi

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

BİM'den Birlikten Berekete kampanyası! Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü!

BİM Birlikte Berekete kampanyasını duyurdu. İndirim kapsamında, Salam 34 TL'ye, kakaolu fındık kreması 47 TL'ye, tost peyniri 165 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! LC Waikiki'de yüzde 50 İndirim! Kampanya 28 Şubat 2023’te sona eriyor!

Ziraat Bankası kartı olanlar bayram ediyor. LC Waikiki'de yüzde 50 İndirim kampanyası geldi. Kampanya 28 Şubat 2023’te sona eriyor. İşte haberin detayları…

Evini Vestel'le şenlendirmek isteyenler bu kampanya kaçmaz! 6.500 TL değerinde indirim! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel tarafından seçili ürünlerde 2'li alımda 3.250 TL ya da 4'lü alımda 6.500 TL'ye varan İndirim kampanyası evinizi şenlendiriyor.

Teknosa’da  Casper, Xiaomi ve Oppo telefonlarda anında indirim! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürün gruplarında “3.000 TL’ye varan Anında İndirim Kampanyası” başlatan Teknosa.com’da, cep telefonlarında geçerli indirimler, telefonunu yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek.

Koçtaş'ta dekorasyon ve ev gereçlerine dev kampanya! Elinizi çabuk tutun! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta 100 TL İndirim Kampanyası! Peki kampanya ürünlerine kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros'ta salça, ayçiçek yağı ve et ürünlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kampanyası kapsamında ayçiçek yağı, salça ve et ürünleri satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ'den ev alan vatandaşların heyecanla beklediği yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl 2. kez gerçekleşecek. TOKİ İndirim kampanyası için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ'den ev alan vatandaşların merakla beklediği yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl 2. defa yapılacak. TOKİ İndirim kampanyası için başvurular 3 gün sonra başlıyor...

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra başlıyor!

Merakla beklenen TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl 2. defa gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 5 gün sonra başlıyor...

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

Katmerli İndirim Kampanyası ilgisi Haberi

Katmerli İndirim Kampanyası ilgisi

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 


Bize biraz Ödül Yapı'yı anlatır mısınız? 

Ödül Yapı 2006 yılında kurulan genç ve dinamik bir firmadır. Ağırlıklı olarak markalı konut ve ticari alanlar üreten Kayseri'de başarılı birkaç firmadan bir tanesidir. Güzel bir takım oyunu oynuyoruz uyumlu ve çalışkan bir ekibimiz var. Kurulduğu günden bu tarafa samimiyet güven ve doğruluk ilkeleri hareket etmiş itibarlı bir firmadır. Kendine özgün mimarisi ve ürün kalitesi ile Kayseri halkının takdirini ve beğenisini kazanmıştır. 


Genel olarak inşaat sektörünün gidişatını nasıl yorumluyorsunuz? 

Sektörümüz çok hareketli ve ülke ekonomisinin lokomotifidir. Birçok sektöre öncülük yapmakta ve 200'den fazla alt sektöre de...