05 / 05 / 2024

Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi

Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa zamanda açılacağını söyledi

Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi nazım imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Selimpaşa-Kavaklı-Ortaköy-Tem Güneyi Turiz Tesis Alanları imar planı notu değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi Haberi

Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi

Beylikdüzü Belediyesi’nin İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi 3500 metre karelik alanda hizmet veriyor. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içinde Türk hamamı, sauna, fin hamamı, buhar odası bulunuyor. Yarı olimpik yerden ısıtmalı yüzme havuzu ise yılın 365 günü vatandaşlara açık. Kadınlara yönelik birçok imkan sunan tesiste 80 metre karelik alan ise zumba, özel aletli pilates salonu, masaj odaları ve mescit için ayrılmış durumda.  



Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin üst katı ise her türlü kardio ve fitness aletlerinin bulunacağı bir spor salonu olarak düzenleniyor. Spor salonu bölümünü incelemeye gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalışmaların seri bir şekilde bitmesinin talimatını vererek, “Bu bölümü de vatandaşlarımızın sağlığı ve daha çok spor yapabilmeleri...