07 / 05 / 2024

kavaklı stadı yenilendi mi

kavaklı stadı yenilendi mi

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.

Yüksekova Şehir Stadı yenilendi!

Dağlıca yolu üzerinde bulunan Yüksekova Şehir Stadında yapılan yenileme çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemeler sonucunda maçların oynanmasında herhangi bir eksiğin olmadığını belirtildi..

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı yenilendi!

Geçen sezondan beri maçlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan Bayrampaşaspor, Başkan Atila Aydıner’in girişimleri sonucu bu hafta oynayacağı ilk yarının son karşılaşması olan Orhangazispor maçını Çetin Emeç Stadı’nda oynayacak.

İzmit Cephanelik stadı yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan FİFA standartlarındaki Cephanelik Stadı, sezon açılışı öncesi hazır hale getirildi.

Kayseri Kadir Has Stadı yenilendi!

UEFA'nın 4 yıldızlı statlar listesinde yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, sezona hazır hale getirildi.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Gölcük İhsaniye Stadı yenilendi!

Uzun yıllar Gölcükspor’a evsahipliği yapan, İhsaniye Stadı, Şirinköy Stadı’nın zeminin yenilenme çalışmaları nedeniyle, 2.5 sezon sonra bir kez daha Gölcükspor’un maçlarına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.

Manisa Mümin Özkasap Stadı yenilendi!

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'ndeki çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Biz görevimizi yaptık. Stat zemini komple yenilendi. Kale arkasına yeni tribün yapıldı. Şimdi sıra takımımızda ve taraftarlarımızda” dedi.

kavaklı stadı yenilendi mi Haberi

kavaklı stadı yenilendi mi


Gölcük Belediyesi sınırları içerisinde Kavaklı Sahili'nde yer alan ve Amatör Futbol Kulüplerinin kullandığı Spor Tesislerinin içerisinde yer alan, Kavaklı Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları bitirildi. Stadın yıpranan ve bozuk olan zemini tamamen değiştirilip, sentetik çim yapım çalışmalarına başlanılmış ve ekiplerin yoğun çalışmasıyla birlikte, sentetik çim serme işleminin bitirilip kum ve granür serme işleminin de tamamlanmasıyla Amatör Spor Kulüplerimizin hizmetine hazır hale gelmiş durumda.

İlçemiz Amatör futbol kulüplerinin resmi müsabakalarını ve antrenmanlarını yapacağı, ayrıca halkımızın da yoğun bir şekilde faydalanacağı, Spor Tesisi'nde bulunan saha daha kullanışlı ve estetik bir hale getirildi. Ayrıca yedek kulübelerinin düzenlenmesi gibi yapılan birtakım değişikliklerle stad farklı bir görünüme de kavuştu. Bu anlamda Kavaklı Stadı Amatör Spor Kulüplerimizin maçlarını, daha sağlıklı yapabilmelerine imkan sağlayacak. 



Gölcük...