01 / 05 / 2024

Kavaklıdere Arıtma Tesisi maliyeti

Kavaklıdere Arıtma Tesisi maliyeti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

Manisa Kavaklıdere'ye atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz bir çevrede yaşaması için atıksu arıtma tesisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gelibolu'na 10 milyon TL'lik arıtma tesisi yapıldı!

CHP' li Gelibolu Belediyesi, Kavaklıtepe köyü yolu üzerinde 24 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Atık Su Arıtma Tesisi'nin geçici kabulünü yaptı.

Sazlıdere atıksu arıtma tesisi inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

Edirne il Özel İdaresi, "Atıksu Arıtma Tesisi inşaatlarına" merkeze bağlı Sazlıdere Köyü'nden başlıyor. Öncelik merkezde Sazlıdere Köyünde 1000 kişilik "Atıksu Arıtma Tesisi"nin yapım işine verildi.

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

İSU, Muallimköy’de arıtma tesisi yapıyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi maliyeti Haberi

Kavaklıdere Arıtma Tesisi maliyeti


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZSU tarafından Bornova’da yapımı tamamlanan İzmir’in ikinci büyük içme suyu arıtma tesisi Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti.  DSİ tarafından Gördes Barajı’nda sürdürülen tadilat çalışmalarının tamamlanması ve barajdan suyun verilmesinin ardından devreye girecek olan içme suyu arıtma tesisi, Buca ve Bornova bölgesinin su ihtiyacını karşılayacak.  


56 milyon liralık dev tesis

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni İZSU bürokratları ile gezen Başkan Kocaoğlu,  tesiste uygulanacak sistemi hakkında da bilgi aldı. İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, içme suyu kalitesinin iyileştirilmesi için kullanılacak ozonlama sistemi sayesinde, suda bulunan demir ve mangan ile istenmeyen tat ve  koku yapıcı birleşiklerin oksitlenerek uzaklaştırılacağını söyledi.


İZSU tarafından 56 milyon liralık yatırımla kurulan Kavaklıdere Arıtma Tesisi, kentin yoğunlaşan nüfusuna göre artan su ihtiyacını kesintisiz...