02 / 05 / 2024

Kavakpınar nerede

Kavakpınar nerede

Kavakpınar kentsel dönüşümle değişiyor. Geçtiğimiz Mart ayında imar uygulaması tamamlanan Kavakpınar Mahallesi'nde Pendik Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen park, kültür merkezi, yol ve kaldırım çalışmalarıyla hızlı bir değişim yaşanıyor.

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Kavakpınar nerede Haberi

Kavakpınar nerede

Geçtiğimiz Mart ayında imar uygulaması tamamlanan Kavakpınar Mahallesi'nde Pendik Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen park, kültür merkezi, yol ve kaldırım çalışmalarıyla hızlı bir değişim yaşanıyor. Yapımına geçtiğimiz Mart ayında başlanıla Kavakpınar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanarak, iç mekan çalışmalarına geçildi. 4 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezinin bünyesinde aile sağlığı merkezi, etüt ve gençlik merkezi, 1SMEK, fitness, minder sporları ve konferans salonları, sergi alanı ve kafeterya bulunacak. Merkezin 2015 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

5 yeni park Kavakpınar Mahallesi'nde bu yıl tamamlanan parklar, zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Albayrak Caddesi'nin ardından Farazi ve Küme sokaklardaki parklar da tamamlandı. Farazi Sokak'ta toplam alanı 1.390 metrekare olan parkta halı sahanın yanı sıra çocuklar için oyun grubu, spor tutkunları için fitness alanı ve koşu...