07 / 05 / 2024

Kavga

Kavga

Kiralar durmadan artarken ev sahibi kiracı kavgaları sürekli gündemde. En son İstanbul’un Fatih ilçesinde kiracı olan Gülhayat Ç. ve oğlu Mert ile haziran ayında evi satın alan R. Ergenlioğlu arasında bir kavga yaşandı. Neler yaşandı? İşte haberin devamı?

Kiracısıyla kavga eden işyeri sahibi polise otomobili ile çarptı! Bu kadarı da olmaz dedirten olay...

Nevşehir'de kiracısıyla kavga eden iş yeri sahibi olaya müdahale eden polis memuruna arabasıyla çarptı. İşte ayrıntılar...

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Riskli raporu verilen binalar tartışmaları ateşledi! 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemiyor!

Yapı denetim firmalarının verdiği "riskli" raporunun ardından malikler arasında yeni bir kavga sebebi oluştu. 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemezken, "Kira gelirimden olurum, denetim istemiyorum" diyenler bile gündeme geliyor.

Market kavgasının arkasında gizli gündem mi var? İşte Ankara kulislerinde konuşulan o senaryo

Fahiş fiyat tartışması, kontroller, cezalar, yeni yaptırımlar dereken zincir market kavgasına son bir kaç günde adeta benzin döküldü. Peki bu kavga bilinçli olarak mı yükseltiliyor? Bu kavganın ardından piyasaya yeni bir yaptırım mı gelecek?

Zincir marketlerde kavga büyüyor! ŞOK Marketler'den şok açıklama!

Zincir marketler ve iktidar paydaşları arasındaki kavga zincir marketleri de birbirine düşürdü. ŞOK Marketler şok bir açıklama yaparak BİM yöneticisini istifaya davet etti.

İktidar ve BİM arasındaki kavga borsaya yansıdı, hisseler çakıldı, piyasa değeri eridi

Borsa İstanbul'da işlem gören BİM hisseleri yüzde 6'dan fazla düyerken şirketin piyasa değeri de büyük bir erime yaşandı. BİM'in patronunun iktidar paydaşlarıyla yaşadığı tartışma sonrasında sosyal medyada da boykot çağrıları yapılmıştı.

Asgari ücrette kavga çıktı! Patronlardan açıklama...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın “Asgari ücrete zam konuşulduğunda yumurtaya, peynire, ete, süte zam geliyor” çıkışının ardından tartışmalar alevlendi. İş dünyasına göre tartışmaların öne çekilmesi işten çıkarmaları hızlandırıyor.

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Kiralar durmadan artarken ev sahibi kiracı kavgaları sürekli gündemde. En son İstanbul’un Fatih ilçesinde kiracı olan Gülhayat Ç. ve oğlu Mert ile haziran ayında evi satın alan R. Ergenlioğlu arasında bir kavga yaşandı. Neler yaşandı? İşte haberin devamı?

Üsküdar Salacak'ta ruhsatı olmayan kafeler yıkıldı!

Yıkım esnasında bir kafenin çalışanları yıkımı durdurmak için iş makinesinin önüne atladı. Yıkım yapan görevliler ve kafe çalışanları arasında kavga çıktı. 

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü 12 yaralı!

Ağrı'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı.

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Kavga Haberi

Kavga

Sözcü gazetesinin yayınladığı habere göre, Kiracı Gülhayat Ç. (44)kavgayla alakalı olarak "Ev bulduğumuzda çıkacağımızı söyledik, kabul etmedi. Ev sahibi 1.5 ay önce dairenin elektrik ve su bağlantısını kesti. Geçtiğimiz gün evimize gelip oğluma saldırdı" dedi.

Ev sahibi R. Ergenlioğlu ise, "Asıl mağdur olan biziz. Kira kontratı yok, elektrik ve suyu kaçak kullanıyor. Binaya zarar verip, sanki bunların suçlusu bizmişiz ve hanesine tecavüz etmişiz gibi ithamlarda bulunuyor" diyerek ithamlara cevap verdi.

Gülhayat Ç., 2021 yılı Nisan ayında oğluyla beraber Fatih ilçesinin Zeyrek Mahallesi’ndeki şimdi oturduğu eve taşınmış. Oturduğu evin geçtiğimiz nisan ayında Ramazan Ergenlioğlu tarafından satın alındığını ve ev sahibinin kendisini evi boşaltmaları için zorladığını iddia ediyor.

Gülhayat Ç., ev sahibinin yaklaşık 2 ay önce dairenin elektrik ve su bağlantısını kestirdiğini, önceki...