19 / 05 / 2024

Kavşakkaya-Çubuk 2 barajları arası destek hattı tamamlandı

Kavşakkaya-Çubuk 2 barajları arası destek hattı tamamlandı

Kavşakkaya-Çubuk 2 Barajları arası destek hattı tamamlandı. Tamamlanan, barajlar arasında su seviyesini de ayarlayabilen isale hattından suyun verilmesiyle Çubuk ilçesinin de su sıkıntısı ortadan kalkacak.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

O ilde 18 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Bala, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 18 adet arsa ile 2 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Çubuk Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2020 yılının emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihinin 30 Kasım tarihinde sona ereceğini açıkladı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Beyşehir Küçükavşar TOKİ kazananlar listesi...

TOKİ Ankara Çubuk 100 bin yeni konut detayları 2020!

TOKİ Ankara Çubuk 100 bin yeni konut detayları 2020 haberimizde yer alıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı projeler bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Çubuk 2019 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Çubuk 2019 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 konutlar bulunuyor.

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Kavşakkaya-Çubuk 2 barajları arası destek hattı tamamlandı Haberi

Kavşakkaya-Çubuk 2 barajları arası destek hattı tamamlandı


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin özkaynaklarıyla yaptığı Kavşakkaya Barajı ile Çubuk-2 Barajı arasında birbirlerine su sağlayacak 14 kilometre uzunluğundaki isale hattının yapımı tamamlandı. Tamamlanan, barajlar arasında su seviyesini de ayarlayabilen isale hattından suyun verilmesiyle Çubuk ilçesinin de su sıkıntısı ortadan kalkacak. Yapımı tamamlanan hat, daha sonra da Pursaklar’a bağlanarak bu ilçenin su ihtiyacına da büyük destek sağlanacak. 

Başkent’in içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, sadece Ankara’da merkezde değil, dört bir taraftaki bağlı ilçelerinde de su sorununun uzun yıllar yaşanmaması için gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dünyada ilk defa iki taraflı çalışacak bir isale hattını Başkent’e kazandırdıklarını belirterek, “Kavşakkaya Barajı’ndan Çubuk-2 Barajı’na uzanan 14 kilometrelik hattımızı tamamladık. Böylece Kavşakkaya Barajı’ndan Çubuk-2 Barajı’na...