05 / 05 / 2024

Kavuklar Grubu arsa karşılığı inşaat

Kavuklar Grubu arsa karşılığı inşaat

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Arsa özelleştirmelerinden ne kadar gelir elde edildi?

CHP’nin TBMM Grubu tarafından açıklanan rapora göre; bu yıl içerisinde arsa ve arazi özelleştirmelerinden 86.7 gelir elde edildi. 

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

İstanbul'da yüksek arsa ücretleri konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da arsa fiyatları yüksek rakamlara ulaşmış durumda. Gayrimenkul sektörünün temsilcileri konut sektörde son dönemde yaşanan durgunluk, orta ve alt gelir grubu için konut üretilememesi ve yüksek arsa fiyatları hakkında açıklamalara bulundu.

Kavuklar Grubu arsa karşılığı inşaat Haberi

Kavuklar Grubu arsa karşılığı inşaat

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Bornova İlçesi 7672 ada, 1 parsel alan üzerinde kat karşılığı anahtar teslim inşaat işi yapılacak.


Toplam 37 bin 879 metrekare arsada yapılacak işin  toplam inşaat alanı 183 metrekare. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.


Katılım teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlenen ihale açık artırma komisyonu huzurunda gerçekleşecek.



Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com...