07 / 05 / 2024

Kavuklar GY kampanya

Kavuklar GY kampanya

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Kavuklar Bornova’da yüzde 25 peşinatla 0.69 faiz kampanyası!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

Kavuklar Bornova’da Mayıs sonuna kadar kampanya!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. Avantajlı kampanya Mayıs sonuna kadar geçerli olacak.

Kavuklar Bornova'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Kavuklar Bornova’da bahar kampanyası!

30 Nisan’a kadar Kavuklar Bornova’dan ev almak isteyenler için peşinatın %10’unu Kavuklar GY karşılıyor. Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Kavuklar Bornova'da peşinat kampanyası!

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar Bornova'dan ev alana hediye çeki!

Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan kadınlar, Point Bornova AVM'de doyasıya alışveriş yapabilecekleri 2 bin 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak. kampanya kapsamında verilecek alışveriş çeki ise 31 Mart'a kadar kullanılabilecek.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Kavuklar Bornova'da kampanya!

1.160 adet daireden meydana gelen Kavuklar Bornova projesinde 60 ay 0 faiz ve yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. İşte, Kavuklar Bornova'da kampanya.

Kavuklar Bornova'da lansmana özel kampanya!

Toplam 1.160 adet konutun yer aldığı Kavuklar Bornova'da lansmana özel kampanya başlatıldı. Projede fiyatlar 156 bin TL'den başlıyor.

35. Sokak'tan yeni yıla özel kampanya! Ayda 1.958 TL taksitle!

AKSAN Yapı'nın, İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesinde ev sahibi olmak için sadece 15 gün sürecek bir kampanya başlıyor. Ayda 1.958 TL taksitle ve 180 ay vade seçeneği ile 3+1 dublekse hemen taşınmak mümkün....

Kavuklar GY kampanya Haberi

Kavuklar GY kampanya

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Bugün sona erecek Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar GY karşılıyor. Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım. geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor. Bugün sona erecek 'Balıar Kampanya'sı banka kredili satışlarda geçerli. 

BUGÜN SON GÜN 

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih M. Topaloğlu; "Yaz aylarından itibaren 'Konut Alımına Devlet Katkısı' uygulanmaya başlanacak. Biz İzmir'e ve İzmirliye değer katma sorumluluğumuzla bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz. Daha iyi bir yaşamı hakeden İzmirliler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar...