28 / 04 / 2024

Kavuklar İnşaat Point Bornova satış ofisi

Kavuklar İnşaat Point Bornova satış ofisi

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova daire fiyatları 155 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Altındağ Point Bornova projesinde konut ve AVM alanları yer alıyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Point İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi dün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız tarafından kuruldu.

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Furkan Doğan imzasıyla kuruldu.

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları!

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Boss Point Esenyurt projesinde 24 ay vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Bodrum Horizon Point Evleri lüks yaşamın adresi!

Bodrum’un merkezinde Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Proje, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Kavuklar İnşaat, İzmir Altındağ'da 1.165 konutluk yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor...

Kavuklar İnşaat İzmir'de yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor.

Anadolum İnşaat Mini Point fiyat listesi!

Anadolum İnşaat Mini Point fiyat listesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinden 1 oda 1 salonların fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Bayraklı Tower'da 'Babalar ve Melekleri' sergisi açıldı!

Kavuklar İnşaat, Babalar Günü nedeniyle Bayraklı Tower'da çalışan babaları, çocuklarıyla birlikte fotoğraflayıp "Babalar ve Melekleri' isimli bir sergi açtı. 'Babalar ve Melekleri' sergisi 9-15 Haziran'da gezilebilecek...

Kavuklar İnşaat Point Bornova satış ofisi Haberi

Kavuklar İnşaat Point Bornova satış ofisi


544 adet daireden oluşan Point Bornova Rezidans İzmir Bornova'da Altındağ bölgesinde inşa ediliyor. Point Bornova Rezidans projesi Kavuklar Gayrimenkul imzasını taşıyor. 


300 dönüm arsa alanında hayata geçirilen Point Bornova Rezidans projesinde 46 katlı tek konut kulesi ve AVM alanı bulunuyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin tasarlandığı Kavuklar İnşaat Point Bornova satış ofisi ile 0232 435 46 46 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Point Bornova Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Point Bornova ne zaman teslim?


Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova daire fiyatları 155 bin liradan başlayarak değişiyor. Kavuklar Point Bornova teslim tarihi konutlar için Kasım 2015, dükkanlar için Mart 2015 senesi olarak belirlendi. 


İzmir...