16 / 05 / 2024

kaya city kampanyaları

kaya city kampanyaları

Kaya City Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projedeki 3 oda 1 salon dairelerin kampanyalı fiyatları 330 bin TL.

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.

Antalya Pal City 2'de kira öder gibi ev sahibi olun!

Döşemealtı Villalar bölgesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Pal City 2 Vali Konakları, düşük faiz oranlan ve uygun kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

1Coastal City'de avantajlı kampanyalar!

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.

Kaya City'de son 40 daire: 310 bin liraya!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire! 310 bin TL!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor...

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City Residence inşaatı yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı!

Yeni İstanbul olarak da adlandırılan “planlı kentleşmenin” merkezi Kayaşehir’de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence’ın inşaatı tamamlandı.

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi!

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 486 31 93 olarak belirlendi. Kaya City satış fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kayacity'de satış süreci devam ediyor!

İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesi büyüyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kaya City Evleri projesi, 236 daire olarak tasarlandı.

Kaya City'de 384 bin liraya 3+1!

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Celaloğlu tarafından hayata geçiriliyor.

kaya city kampanyaları Haberi

kaya city kampanyaları

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaya City projesi İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor.


6 blok şeklinde tasarlanan projede toplam 236 konut yer alıyor.


5 bin 650 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen Kaya City projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Daire büyüklükleri 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen projede 3+1 dairelerin kampanyalı fiyatları 330 bin TL.



Kaya City Evleri fiyat listesi!


2+1 dairelerin fiyatları 297 bin TL,

3+1 dairelerin kampanyalı fiyatları 330 bin TL,

3+1 dairelerin fiyatları 370 bin TL ile 388 bin TL,

4+1 dairelerin fiyatları 430 bin TL ile 460 bin TL arasında değişim gösteriyor.


Banka kredisi kullanılan projenin teslimlerinin Ağustos ayında yapılması bekleniyor.


Projenin sosyal olanakları arasında açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, pilates stüdyosu ve Türk hamamı yer alıyor.


Celaloğlu Kaya...