02 / 05 / 2024

Kaya City sosyal alanları

Kaya City sosyal alanları

Celaloğlu tarafından hayata geçirilen Kaya City projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlıyor.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Bursa Kaplıkaya Huzurevi'ne 300 kişilik sosyal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaplıkaya Huzurevi bahçesinde projelendirilen 300 kişilik sosyal tesis hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışı yapılan tesisin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kayaşehir'e 7 bin 500 sosyal konut geliyor!

TOKİ Başkanı Turan, Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubu için yıl sonuna kadar 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacaklarını söyledi.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de 539 TL taksitle!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de alt gelir grubu ve orta gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkardı..

TOKİ Kayaşehir konut satış şartları!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de alt gelir grubu ve orta gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkardı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, özellikle dar gelirli vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını hedeflediklerini belirtti.

30 soruda TOKİ Kayaşehir'in yeni kampanyası 2015!

TOKİ 2015 kampanyasında Kayaşehir 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'de toplam 1.500 sosyal konut ve alt gelir grubu için satışa çıktı. İşte TOKİ Kayaşehir'de kuralı satışa çıkan projelerin tüm detayları...

TOKİ Kayaşehir'de 108 bin TL'ye daire!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir’de alt gelir grubu ve orta gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkardı..

Toki Kayaşehir'de bin 500 konutu satışa çıkarıyor!

TOKİ, Başakşehir'in Kayaşehir Mahallesi'nde bin 500 sosyal konutu satışa çıkarıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul'da alt gelir grubuna yönelik bin 500 sosyal konutu satışa çıkarıyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Nova City Eskişehir teslim tarihi!

Atabir İnşaat tarafından hayata geçirilen Nova City Eskişehir projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, süs havuzu bulunuyor. İşte Nova City Eskişehir teslim tarihi...

Kaya City sosyal alanları Haberi

Kaya City sosyal alanları

Kaya City projesi Celaloğlu tarafından İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Kaya City projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlıyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden emeydana gelene Kaya City projesinin teslimleri için Ağustos ayı planlanıyor.



Kaya City fiyat listesi!


114 metrekare 2 oda 1 salon daireler 297 bin liradan,

148 metrekare 3 da 1 salon daireler 384 bin liradan,

172 metrekare 4 oda 1 salon daireler 470 bin liradan başlıyor.



6 blok şeklinde yükselen Kaya City projesinde sauna, 24 saat güvenlik, pilates stüdyosu, kapalı otopark, özel peyzajlı bahçeler, sağlık alanları ve açık-kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


Kaya City Residence iletişim:

Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: