03 / 05 / 2024

Kaya Grup iran oteli

Kaya Grup iran oteli

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Kaya Laleh Park Otel, Tebriz'de açılıyor!

Kaya Grup, uluslararası otel zinciri olma yolunda ilk adımını İran’da attı. Başkan Burak Kaya, “Tebriz’de otel işletmeciliği yapacağız. İkinci yatırımımız için hedefimizde Tahran var” dedi.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Blent Kaya tarafından kuruldu.

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bess Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Özcan, Kadir Bulut Kaya, Salih Can Kaya ve Sinan Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfecto Grup İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amrah Kaya ve Serdar Özcan ortaklığında kuruldu.

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Kaya Grup iran oteli Haberi

Kaya Grup iran oteli

İran’daki ambargonun kalkmasından sonra bu ülkeye yapılan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı.


220 odası, 8 toplantı salonu, 1.000 metrekarelik balo salonuna sahip olan otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu. Kaya Laleh Park, İran mutfağı ve uluslararası mutfaklardan lezzetlerin yer aldığı alacarte restoranları ve sağlıklı yaşam merkezi ile İranlı ve yabancı müşterilerini ağırlamaya başladı.


Otel, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Masoud Soltanifar ve 1.200’e yakın iş ve cemiyet dünyasından kişinin katıldığı törenle açıldı.


Tesis ihtiyacı var


Otelin hemen yanındaki Laleh Park Alışveriş Merkezi’nde uluslararası markaların yanı sıra Türk markalarının da yer aldığı 126 mağaza bulunuyor. Kaya Grup Başkanı Burak Kaya, “İran’a uygulanan uluslararası ambargonun ocak ayında kalkması ile gelişmeye başlayan ekonomik...