17 / 05 / 2024

Kaya Hotels yatırımları

Kaya Hotels yatırımları

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Selis Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kaya tarafından kuruldu.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Ipa Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ipa Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Volkan Kaya imzasıyla kuruldu.

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Özeller Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Aziz Kaya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kahraman Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muzaffer Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 6 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Kaya Hotels yatırımları Haberi

Kaya Hotels yatırımları

İran'ın turizmde hızlı yatırım planlarına yönelmesi Türk yatırımcılarının iştahını kabartırken, ülkemiz konaklama sektörünün önemli oyuncularından Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. 


Kaya Laleh Park ismi altında hizmet vermeye başlayan otel, 220 odası, sekiz toplantı salonu ve bin metrekarelik sütunsuz balo salonu ile İran'ın en kapsamlı ve en lüks oteli olduğu iddiasında. Kaya Holding'in çatısı altında faaliyet gösteren Kaya Hotels'in Antalya, İstanbul, Bolu, İzmir ve Kıbrıs'ta olmak üzere toplam dokuz oteli bulunuyor. 


Duyduğumuza göre Kaya Hotels'in İran'daki turizm yatırımları Tebriz'le sınırlı kalmayacakmış. Tahran'da da otel açma planları olduğunu öğrendik. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor. Şu anda somutlaşan bir yatırım planlarının olmadığını, yerel yatırımcılarla...