06 / 05 / 2024

Kaya Mehmet Birel

Kaya Mehmet Birel

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye ile, Bağcılar'da, Kaya Mehmet Birel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nur Alankaya tarafından kuruldu.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Mehmet Kaşkaya'nın arsa ve daireleri paylaşılamıyor!

Mehmet Kaşkaya mirasında sorunlar bitmiyor. Ankara'da 30 yıl kapıcılık yapan Mehmet Kaşkaya’nın 11 daire, arsa, 1 kilogram altın ve 700 bin liradan oluşan mirası paylaşılamıyor. 

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Gülce Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülce Mimari Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Necati kaya, Mehmet Hanefi Karagöz ve Faruk Dedeoğulları ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tevfik Kaya Gayrimenkul İnşaat Yapı Elemanları Organizasyon ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevfik Kaya Gayrimenkul İnşaat Yapı Elemanları Organizasyon ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tevfik Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu.

Kaya Mehmet Birel Haberi

Kaya Mehmet Birel

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Kaya Mehmet Birel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme raporları...