30 / 04 / 2024

Kaya Sistem İnşaat nerede

Kaya Sistem İnşaat nerede

Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kübra Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Feriköy Yayla Mahallesi, Ozan Eczacı Sokak'ta kuruldu.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Sistem İnşaat nerede Haberi

Kaya Sistem İnşaat nerede

Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kübra Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Şişli, Feriköy Yayla Mahallesi, Ozan Eczacı Sokak'ta kuruldu.


Kaya Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...