30 / 04 / 2024

kayabaşı arsasını kim aldı

kayabaşı arsasını kim aldı

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın satışa çıkardığı Kayabaşı 4'üncü etap arsa ihalesini Makro İnşaat-Akyapı İnşaat ortaklığı kazandı. Ortaklık, Emlak Konut GYO'ya arsa için 1 milyar 400 milyon lira teklif etti...

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Kayabaşı'ndaki arsasını 90.9 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı'ndaki arsasını KDV dahil 90 milyon 860 bin TL'ye sattı...

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut Kayabaşı 6. etap arsasının ikinci oturum ihalesi gerçekleşti. 7 firmanın teklifte bulunduğu ihalede en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi. Artaş İnşaat'ın arsada ne yapacağı da belli oldu...

Sinpaş GYO Marmaris İçmeler'deki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Marmaris İçmeler'deki arsasının değerleme raporunu yayınladı.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Akiş GYO Yalova arsasının değerleme raporunu açıkladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Yalova Arsasının 151/1 parseline ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin bildirdiği değerleme raporu...

Oturma ruhsatını kim alır?

Ruhsatı alınmış binalar için İmar Müdürlüğü'nden alınan belgeye oturma ruhsatı deniyor. Yapı hakkında tüm bilgilere oturma ruhsatında yer veriliyor. Peki, oturma ruhsatını kim alır?

Saf GYO Akasya Acıbadem'in okul arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf GYO, Akasya Acıbadem'in yanında yer alan 10 bin metrekarelik okul ve arsasını Sinpaş GYO'nun patronu Avni Çelik'in kurucusu olduğu Boğaziçi Vakfı'na devretmek için karar aldı...

Saf GYO Bulgurlu'daki arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf GYO Bulgurlu'daki 10 bin metrekare arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

kayabaşı arsasını kim aldı Haberi

kayabaşı arsasını kim aldı

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın satışa çıkardığı Kayabaşı 4'üncü etap arsa ihalesini Makro İnşaat-Akyapı İnşaat ortaklığı kazandı. Ortaklık, Emlak Konut GYO'ya arsa için 1 milyar 400 milyon lira teklif etti. Emlak Konut, arsa payı olarak yüzde 30 oranında 420 milyon lira kazanacak. 143 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arsa için ilave parsel ile inşaat alanı 213 bin 94 metrekare olarak açıklandı. Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi icra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, arsa üzerinde ortalama 3 bin konut inşa edileceğini söyledi. Yaz aylarında inşaata başlayacalarını, Eylül 2014'te de satışa çıkacaklarını söyleyen Uyan, "2 adadan oluşan arsada bir adayı orta ve orta üstü gelir grubu için, diğer adayı üst gelir grubu için hazırlayacağız" dedi. 


Yurt...