28 / 04 / 2024

kayabaşı park ve eğitim alanı

kayabaşı park ve eğitim alanı

İstanbul’un gözde merkezi Kayabaşı’na yapılacak yeni projeler için park ve eğitime geniş yer ayrıldı. Emlak Konut’un ihale edeceği projenin 23 bin metrekaresine okul, 10 binine ise park yapılacak...

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021!

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021 haberimizde yer alıyor. Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021 ve proje detayları...

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 2021!

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları ve proje detayları...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi!

TOKİ tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Tabiat parkı ve milli parklar artık 20 yıllığına kiralanabilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, tabiat parkı ve milli parklarda 29 yıl süreyle yatırımcılara kiraya verilen alanların kira süreleri 20 yıl olarak yeniden düzenlendi.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

kayabaşı park ve eğitim alanı Haberi

kayabaşı park ve eğitim alanı

İstanbul’un gözde merkezi Kayabaşı’na yapılacak yeni projeler için park ve eğitime geniş yer ayrıldı. Emlak Konut’un ihale edeceği projenin 23 bin metrekaresine okul, 10 binine ise park yapılacak.


Emlak Konut GYO, Kayabaşı bölgesinde konut projesi geliştirilmeye müsait arsalarını ‘arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli’yle ihaleye çıkartıyor.


İş merkezi ve ofisler


Toplam yüzölçümü 75 bin 197 metrekareyi bulan, konut ve ticaret imarına sahip arsalar üzerine ayrıca yüzölçümü 10 bin metrekareyi aşan bir park ile eğitim kurumları inşa edilecek. Projenin ihalesi 1 Ekim’de yapılacak.


Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi imar planına göre, ticaret alanında: İş merkezi, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama tesisleri, otel, motel, rezidans, sinema, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, kat otoparkı, özel eğitim ve özel sağlık üniteleri yapılabilecek.


Her türlü...