06 / 05 / 2024

kayabaşı projeleri

kayabaşı projeleri

TOKİ Başkanı Ergün Turan, toplumda dayanışma kültürünü yaşatma arzusunun olduğunu, mahalle konseptinde projeler geliştirdiklerini söyledi.

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den Kayabaşı ve Tuzla'ya 2 yeni proje!

TOKİ İstanbul projeleri arasına iki yeni proje daha eklemeye hazırlanıyor. Projeler için mayıs ve haziran aylarında iki ihale düzenlenecek. TOKİ Kayabaşı projesi 448 konuttan meydana gelecek. Tuzla projesinde ise 232 konut yer alacak.

Kiptaş Kayabaşı Konut projeleri havadan görüntülendi!

Kiptaş Kayabaşı Konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

TOKİ Kayabaşı sakinleri internet sitesi kurdu!

TOKİ´nin Kayabaşı konutlarından ev alanlar, evlerine taşınmadan kurdukları internet sitesi üzerinden komşu edindi

50 karede TOKİ Kayabaşı!

TOKİ Kayabaşı'nın son halini Havadanemlak.com ekibi görüntüledi

TOKİ Kayabaşı'nda 912 adet fakir konutu yaptıracak!

TOKİ İstanbul Kayabaşı'nda 912 fakir konutu yaptıracak

Berlin'de pahalı inşaat projeleri durduruldu!

Berlin'e Prusya sarayının yeniden inşası, Londra'yı Budapeşte'ye bağlayacak hızlı tren hattı gibi pahalı inşaat projeleri kriz nedeniyle durduruldu

TOKİ Kayabaşı'nda son durum!

Havadanemlak.com ekibi TOKİ Kayabaşı projesinin son halini 10 Ağustos 2010 günü havadan fotoğrafladı...

TOKİ Kayabaşı'nda son durum! 5 Ağustos 2010!

TOKİ Kayabaşı konutlarının son hali, hava fotoğraflarıyla gözler önüne serildi

Konut projeleri inşaat kalitesiyle yarışıyor!

TÜRKİYE'de nitelikli konut projeleri, fiyatlarda olduğu kadar inşaat kalitesinde de yarışıyor

Lüks ve ucuz yazlık konut projeleri birarada! 25 bin TL'ye!

Fiyatların 25 bin TL ile 632 bin TL arasında değiştiği yazlık konut projeleri için bu hafta rotamızı Çanakkale, Bodrum ve Balıkesir’e çevirdik...

kayabaşı projeleri Haberi

kayabaşı projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Başakşehir Kayabaşı 4. Etap 1. ve 2. Bölgedeki 77 adet iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa sundu.


TOKİ'den yapılan açıklamada, Kayabaşı’nda mahalle konsepti ile inşa edilen konutlardaki 77 iş yerinin açık artırma yöntemiyle satışa sunulduğu bildirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut inşaatının yanında ihtiyaç duyulan her alanda projeler ürettiklerini belirterek, Kayabaşı'nda "mahalle konsepti" ile geliştirilmiş semt kültürünü barındıran konut projeleri yürüttüklerini bildirdi. Turan, projelere uygun olarak inşa edilecek 77 adet iş yerini de açık arttırma yöntemiyle satışa sundukları bilgisini verdi.


Açık arttırmaya sundukları iş yerlerinin 25-126 metrekare arasında değiştiğini aktaran Turan, açık artırmaya katılan alıcıların iş yerlerine, 94 bin liradan başlayan fiyatlarla yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile sahip olabileceğini bildirdi.


Kayabaşı'nın...