04 / 05 / 2024

kayak merkezleri 2015

kayak merkezleri 2015

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 33 santimetreyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, en düşük ise 8 santimetreyle Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ölçüldü. İşte Kayak merkezlerinde son durum...

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Tarihi Kayaköy’de vahşi yapılaşma engellenemiyor!

Fethiye Belediyesi, 5 bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde artan kaçak inşaatlara engel olmak için mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu

Kayaköy’de kaçak inşaata geçit yok!

Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezalar caydırıcı olmayınca, mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu.

Adese Alışveriş Merkezleri faaliyet raporunu açıkladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin faaliyet raporu...

Bozdağ Kayak Merkezi ihalesi iptal edildi!

Ege’nin Uludağ’ı olarak nitelenen Bozdağ’da, kayak merkezinin 29 yıllığına kiralanması için düzenlenen ihale iptal edildi. Bozdağ Kayak Merkezi’nin 29 yıllığına kiralanması için 5 Haziran 2015’te açılan ihaleye 4 teklif verilmişti.

İşte Dubai'nin yüzen evleri!

Dubai, kapalı kayak merkezleri, dönen gökdelenler, mucize bahçeleri gibi müsrif olarak adlandırılabilecek projeleri ile ünlü. Fakat yepyeni projeleri olan ''Yüzen Denizatı'' istisnai olarak biraz daha abartılı...

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

kayak merkezleri 2015 Haberi

kayak merkezleri 2015

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Uludağ'ın "oteller bölgesi"ndeki kar kalınlığı son yağışların ardından 260 santimetreye yükseldi.


Sıcaklığın gündüz sıfırın altında 13, gece sıfırın altında 14 derece ölçüldüğü Uludağ'da, kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. 


Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. 


Gece en düşük sıcaklığın sıfırın altında 2, gündüz 1 derece ölçüldüğü kent merkezinde kar kalınlığının 4, yüksek kesimlerde ise 6 santimetreyi bulduğu...